Koko^
Zaciekawiona BB
Powodzenia! Trzymam mocnoDziś pierwsza wizyta na 17. Trzymajcie kciuki by wszystko było dobrze.
W pierwszej ciąży brzuszek zaczął być u mnie widoczny kolo 24tygTylko teraz jest mnie mniej. Zobaczymy jak to będzie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powodzenia! Trzymam mocnoDziś pierwsza wizyta na 17. Trzymajcie kciuki by wszystko było dobrze.
W pierwszej ciąży brzuszek zaczął być u mnie widoczny kolo 24tygTylko teraz jest mnie mniej. Zobaczymy jak to będzie.
Powodzenia. Będzie dobrze!Dziś pierwsza wizyta na 17. Trzymajcie kciuki by wszystko było dobrze.
Jak tak coś siedzi w głowie to lubi się i na sny przerzucić, a tam niestety z reguły same najczarniejsze scenariusze. Spróbuj się uspokoić. Nie ma co najgorszego przewidywać. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze <3W nocy mi się śniły głupoty i niekorzystny wynik tej cytomegalii...ale to siedzi w głowie ehh![]()
Ja w końcu Pappa nie robię.
Usg chyba u dwóch różnych zrobię. Z tą CMV to podobno też ta cała amniopunkcja pokazuje czy dziecko chore będzie...ale czy zaryzykuję to nie wiem.
A brzuch mi powoli wystaje. Stare spodnie odstawione bo dyskomfort w pasie
Jak leżę płasko to mam taki dla mnie widoczny bo byłam płaska.
Spełnienia marzeń z okazji naszego święta![]()
usg wizyta 19.03
Ja bym się zgłosiła żeby zapobiec infekcji. Na razie kupilabym sok z czarnej porzeczki i piła przez dwa dni a następnie powtórzyła badania. Ten sok świetnie działa na wypluliwanie bakterii z moczu. Mnie np. Z moczu wyszły szczawiany wapnia to nie dobrze dlatego już na wtorek jestem umówiona do mojego urologa bo gin raczej tu nic nie da. Oczywiście poinformuje go że byłam u urologa.Dziewczyny z wyników moczu wyszlo mi ze nablonki i bakterie wyst dosc licznie a wizyte mam dopiero 23 marca.. powinnam zglosic sie juz teraz do ginekologa z wynikami czy poczekac?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Super!Jeśli nie wierzyłam w cuda, to właśnie uwierzyłam. 3 lekarzy mnie badalo, żaden nie wierzył.
Jest, serce bije, tętno ok. Ryczę od godziny
![]()
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Mi lekarz powiedział, że najpierw usg, a potem (moze byc nawet dzien pozniej) badanie krwi. Ale znowu pewnie co lekarz to inne zasady.Dziewczyny mam pytanie, jak macie badania prenatalne to w jednym dniu badania krwi pappa i usg czy w inny dzień usg macie?