reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

No to najgorszy sprzet do zepsucia sie. Dobrze, ze mamy taka turystyczna i dala rade przez ten tydzien.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie, nam kilka lat temu w lipcu padła, to był koszmar i ile się wtedy jedzenia namarnowało:(

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi moją fotograf powiedziała , że najlepiej zrobić między 26-37 tygodniu :) zrób, fajna pamiątka :) a wcale nie musisz być rozebrana, ładna sukienka np i już będzie ślicznie. A wiosną/ latem można zrobić sesję na powietrzu :)
No z tą porą roku to nam się udało :) Sesje na powietrzu są fajne :) A Ty kiedy planujesz?

Mam nadzieję, wczoraj czułam kilka razy .. co za dużo chyba to nie zdrowo :D
No widocznie dzidzia stwierdziła, że wczoraj szalała to dziś odpoczywa :D

Nom strasznie ciężko z tym mam pije dużo wody nie wiem nie jem jakiś ciężko strawnych rzeczy i mnie tak meczy dziś sobie jogurtów nakupuje :*
Zacznij jesc kiwi :)
Na mnie batdzo dziala kiwi. Jak codziennie zjem to nie mam zadnych problemow. Moze sprobuj.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie na mnie też działało i ostatnio też mam problemy i chyba muszę się wziąć za jedzenie, chociaz później język mnie aż boli i piecze :/
No z tą porą roku to nam się udało :) Sesje na powietrzu są fajne :) A Ty kiedy planujesz?

No widocznie dzidzia stwierdziła, że wczoraj szalała to dziś odpoczywa :D
Jestem umówiona na 11 czerwca :)
Będę w skończonym 33 tygodniu :) bo później nie ma miejsc, a przed czerwcem będzie za wcześnie. A tez musiałam patrzeć mniej więcej kiedy K zjeżdża i modlę się zebym trafiła w tydzień jego przyjazdu :unsure:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
@Marika92 jak samopoczucie? Mam nadzieję, że lepiej :)
Nie koniecznie.. Ciche dni z M... Nawet nie usłyszałam "wszystkiego najlepszego" ..

p19u3e3kx02n8g8h.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry