reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Przykro mi z powodu wujka[emoji20]
Dobrze, ze z dzidzia wszystko dobrze. Nie martw sie. Ja mialam z corka polowkowe w 23t5d i bylo ok.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez dokl mialam 21+6 polowkowe i to klinika gdzie nifty robione byly
Oni wiedza terminy nahlepiej;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

tylko cały czas pozostaje kwestia, czy bawić się z przesyłkami, czy po prostu kiedyś przyjechać... cholera, przecież to bliżej niż miałam codziennie do pracy...

Dzisiaj dzień kobiet, miałabyś ekstra pretekst żeby zamiast na budowę O wybrał się z Tobą na shopping ale już chyba późno... może jutro? ;)

To ja dostałam kwiaty wczoraj wtf?!...
miło ale mógł dziś kupić [emoji23] ma szczęście ze jestem chora i nie mam siły na skomentowanie tego

16udyx8di9hvrs5t.png

Hahahah nic nie kumasz!! Wczoraj nie było kolejek :-D:-D:-D

Oświecił mnie mój szef- zapytał czy potrzebne nam te kwiatki co dzisiaj dostałyśmy bo on by wziął żonie- bo w kolejce to na pewno nie będzie stał :-D

Ja to chyba umiem przewidywać przyszłość bo wspominalam, że na następnej przedłuży się do 3cm i są [emoji16][emoji16] Bardzo dobre wieści [emoji16] a lekarka się nie przejmuj może jakiś zły dzień miala... Raz na całą Twoja ciąże może mieć a jak się powtórzy to wtedy już wiadomo, że jędza [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

No nigdy wcześniej jej się to niezdarzalo dlatego byłam w szoku Chyba faktycznie miała gorszy dzień :)

Dzisiaj dzień kobiet, miałabyś ekstra pretekst żeby zamiast na budowę O wybrał się z Tobą na shopping ale już chyba późno... może jutro? ;)

Oświecił mnie mój szef- zapytał czy potrzebne nam te kwiatki co dzisiaj dostałyśmy bo on by wziął żonie- bo w kolejce to na pewno nie będzie stał :-D
[emoji23][emoji23][emoji23] No nie moge! Faceci[emoji3]

To super, ze wszystko dobrze! Tylko kurcze ja zawsze myslalam, ze szyjka nie moze sie wydluzyc jak juz sie skrocila[emoji53] Ale widocznie sie mylilam.
No nic, najwazniejsze, ze jest lepiej i nawet nie musisz juz tak plackiem lezec. Oby tak dalej!

No byłam też w szoku bo z 2.3 na 3 się wydłużyla w przeciągu paru dni więc jak dla.mnie sporo . Mam nadzieję , że dobrze popatrzyła i jak będę się oszczędzać i brać leki to będzie oki do lipca :)

O jeszcze w pracy, a ja leżę z katarem, zatokami itd, i do niedzieli na pewno z domu nie wyjdę... :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja nawet niezle, tylko od poludnia znowu mnie ten brzuch boli.
Mloda niby dobrze, ale ciagle ten kaszel nie przechodzi. I teraz nie wiem co robic, czy czekac jeszcze czy isc do lekarza sie upewnic. Nie lubie tak bez potrzeby latac do przychodni, a jednoczesnie denerwuje mnie to juz.

No tak rozumie Bo sam człowiek niewie co dobrze zrobi . Dobrze że chociaż Tobie odpuściło. Odpoczywaj dużo jak Cię boli :*

reklama
Do góry