Margana
Fanka BB :)
Kuruj sie bidulko[emoji53]O jeszcze w pracy, a ja leżę z katarem, zatokami itd, i do niedzieli na pewno z domu nie wyjdę...
![]()
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuruj sie bidulko[emoji53]O jeszcze w pracy, a ja leżę z katarem, zatokami itd, i do niedzieli na pewno z domu nie wyjdę...
![]()
O fajnie[emoji5]Zapisałam się do szkoły rodzenia
Zaczynam 4.4![]()
![]()
Mozesz, ale mi on noe pomagal. Skurcze nog przeszly mi po latach dopiero jak zaczelam brac magneB6. MagneB6 jest lekiem dlatego lepiej sie wchlania. Neomag to suplement diety. A oprocz tego wazne jest zeby preparat zawieral wit b6 bo tez przez to sie lepiej wchlania.Dziewczyny powiedzcie mi czy moge brac magnez neomag skurcz czy musze jakis specjalny kupic ?
Ja też nic nie mamNie jesteś sama. Ja na dzień dzisiejszy nie mam nic a nic ;/
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... Ja pracowałam w niedzielę i niestety mi dyktowali co mam z moją niedzielą robić - mam siedzieć w pracy zamiast spędzać czas z rodziną. Inna bajka, że mój też początkowo pracował w weekendy, a przedszkola nie są czynne całodobowo...Nic nie mów.. wszystkie kraje od tego odchodzą, bo wpływa to na gospodarkę wręcz negatywnie, tylko u nas jakoś niechętnie uczą się na czyichś błędach... Poza tym nienawidze jak ktoś mi mówi co mam robić albo czego NIE robić ze swoją niedzielą. Jak zechcę ją spędzić z rodziną w parku to i tak to zrobię. Eh. Wkurzają mnie takie rzeczy.
@olaaa7, sesja to fajna pamiątka i fotograf powinien tak się dostosować żebyś czuła się dobrze i super pięknie![]()
Ja niestety ale liczę ze w wtorek poznamTrzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!
A jest jeszcze ktoś kto nie zna płci ?
Dziewczyny ile dni trzyma takie przeziębienie ??
Przy całodniowym leżanki inhalacjach itd..
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom