reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Aleście tu napisały o tych urlopach, ale Maljan dobrze Wam to podsumowała [emoji6] Jakbyście miały jeszcze jakieś wątpliwości w kwestiach prawa pracy to chętnie pomogę, bo jestem w temacie - taka praca [emoji12]
Ja dziś na ciuchach widziałam fajne spodnie ciążowe, ale pani przede mną je zgarnęła i znów wyszłam z pustymi rękoma z ciuszka [emoji17]
Ale może na necie poszukam i coś znajdę :)
Mam zamiar wyciągnąć dziś męża na spacer po pracy, tylko ciekawe czy się zgodzi, bo pokój miał zaczynać robić [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oo, super jest mieć kogoś takiego w naszym gronie! Będę pamiętać :D

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]9.08.18r.[emoji254]

reklama
Zobacz załącznik 842026 Zobacz załącznik 842025 Zobacz załącznik 842027 Zobacz załącznik 842026 Ja tez przyszalalam kupiłam 60ciuszkow za 150, niestety te za 1zl już zeszły, ale jestem mega zadowolona - wyprawka ciuszków skompletowana :)
To wszystko co tu pokazujesz na początek wystarczy? Czy masz jeszcze inne ubranka gdzieś tam? Czy tylko dokupić wystarczy do tego czapkę, skarpety, rękawiczki i to tyle?

m3sxflw1xx0xz3zu.png

[emoji254]9.08.18r.[emoji254]

Widze ze nie tylko ja nie spalam tej nocy.. To byla moja pierwsza az tak nieprzespana noc. Wczesniej nawet jesli wstawalam do wc to pozniej chwila moment i spalam dalej a dzisiaj jakas masakra.. Pewnie w ciagu dnia zrobie sobie drzemke..

Ja miałam taka ciężka noc przedwczoraj, wiec wiem o czym mówicie i współczuje...
zaraz zjem śniadanko i usiądę do kompa to odpisze Wam na te sprawy co pytałyście, bo na telefonie ciężko mi to ogarnąć :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Drogie kobietki a jak rozmiarowo robicie wyprawkę ? Bo ja zupełnie nie wiem jakich rozmiarów zbierać ciuszki :D

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja jak mogę dziś pospać to już się obudziłam przed 7 i po spaniu...

Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz pierwszy raz chodzę prywatnie (lekarz polecony )nigdy wcześniej nie byłam prywatnie u gina i powiem Ci ze mam dylemat czy nie zrezygnować bo czuje się jakbym chodziła na fundusz a nawet gorzej niby jest miły ale jakiś taki kuźwa......wkurza.....po prostu drażni mnie jego zachowanie nie czuje się dobrze apowinnam.Jak pytam ocos to miny strzela usg robi zero gadania kończy i pytam czy wszystko ok to mi łaskawie odpowie na fundusz miałam lepiej nie wiem co mnie podkusiło żeby iść prywatnie może to że usg częściej???że więcej się dowiem a tu nic lepiej Niżna fundusz.mam trochę czasu żeby przemyśleć czy do niego jeszcze pójść 4.04 czy zmienić bo jak można płacąc czekać 2 lub 3 godz w kolejce bo sobie facet nie umie pracy zorganizować ....no to się wyglądałam.
Ja chyba bym zmieniła.

reklama
Do góry