reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry ja sibie leżę w lozku sama kamaz poszedł do pracy na rano córka u mamy na waeekend woec leniuchuje
Czuje się już dobrze zatoki puściły

Nowajka dobrze ze jest już Ok

Idę zrobić sobie kawę wkoncu po tyg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Swietnie, ze juz Ci lepiej!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jaka fajna zabawa z synem! [emoji173]️

....ja zasnęłam wczoraj o 2:00... bolała mnie brzuch- ale na gorze jakby i czułam takie parcie/rozbieranie w pochwie jak pisałyscie... masakra nie wiadomo czy s..p...ac czy s..r...ac z przeproszeniem [emoji51] na szczęście jak zasnęłam to spałam do 10.

Miłego dnia!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, ze jednak pospalas. Oby juz bol nie wrocil! Ale okropne sa te bole teraz

1520760666-58ff6d0d44050caf-aaaaaa.jpeg
rozbawił mnie ten obrazek [emoji4][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
O to chyba ja jak zaczne zmieniac ciuchy na wiosenne[emoji6]

Witam koleżanki.
Przeziębienie zostało już chyba pokonane na amen ale 3 dni leżałam na płasko w łóżku. Tona czosnku, mleko z miodem i czosnkiem, syrop z cebuli i sok z cytryny zdziałały cuda. Czuję, że znowu żyję. Wczoraj nawet krótki spacer był a dzisiaj chyba pojedziemy na plażę na spacer (mieszkam 18 km od morza). Podczytywałam Was ale nie miałam siły pisać. Cieszę się, że nie ma jakiś ogromnych negatywnych sensacji u nas. A to że nas boli ciągnie, kuje itp. to już chyba norma będzie. Ja do tego wszystkiego mam dyskopatię w odcinku lędźwiowym kręgosłupa. Nawet nie będę Wam pisać jakie mam bóle pleców. A w czwartek mam wizytę i we wtorek krzywą cukrzycową (zaopatrzyłam się w smakową glukozę) - będzie ciekawy tydzień.
Dobrze, ze chorobsko juz przeszlo!

@_agnieszka_ robię pranie !! :)
Ale nie długo pralka wytrzyma. Dzięki temu , że są jeszcze dwa mieszacze , to coś tam działa. Ale byl tata K rano i sprawdził , te dwa piora też już latają :/ i niedługo odpadną. Musimy być z mamą przyszykowane , że lada moment zostaniemy bez pralki. Naprawa kosztuje tyle co nowa, a bardzo ciezko żeby to zrobić. Trzeba by odkręcić od wewnątrz wszystko i dopiero się tam bawić. Kupa roboty.. nie ma czegoś takiego żeby docisnąć na klips jak i Ciebie :/

Cześć dziewczyny :)

Ja dzisiaj rodzinnie z mężem ;)
Odkopywać będę się pewnie wieczorem albo jutro ;)
Teraz tylko na szybko ;)

@Nowaja16 - dobrze, że już nie goni, oby już było tylko lepiej [emoji106]
Dzień dobry ja sibie leżę w lozku sama kamaz poszedł do pracy na rano córka u mamy na waeekend woec leniuchuje
Czuje się już dobrze zatoki puściły

Nowajka dobrze ze jest już Ok

Idę zrobić sobie kawę wkoncu po tyg

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Najwyższa pora, tak długo cię te zakonu meczyly, że mam nadzieję, że w końcu się całkiem wyleczysz [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

@_agnieszka_ robię pranie !! :)
Ale nie długo pralka wytrzyma. Dzięki temu , że są jeszcze dwa mieszacze , to coś tam działa. Ale byl tata K rano i sprawdził , te dwa piora też już latają :/ i niedługo odpadną. Musimy być z mamą przyszykowane , że lada moment zostaniemy bez pralki. Naprawa kosztuje tyle co nowa, a bardzo ciezko żeby to zrobić. Trzeba by odkręcić od wewnątrz wszystko i dopiero się tam bawić. Kupa roboty.. nie ma czegoś takiego żeby docisnąć na klips jak i Ciebie :/

Mi się pralka zepsuła po 9 latach miesiąc temu myślałam ze szlak mnie trafi bo musiałam wydać 1500zl na nowa

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Do góry