G
gosc12
Gość
Hahaha a szafa się nie domykaSkąd ja to znamciągle nie mam się w co ubrać
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha a szafa się nie domykaSkąd ja to znamciągle nie mam się w co ubrać
![]()
Nic na razie nie wiem - chyba tylko gondola, z resztą i tak będę miała potem wózek do biegania zamiast spacerówkiA jaki wózek? Pochwal sięco za model? Uwielbiam oglądać wózki, normalnie takie moje zboczenie
oglądam wózki od kilku lat i jeszcze mi się nie znudziło
![]()
Myślałam, że kupuje się odrazu w stanie ciekłym .. to taki w słoiku mam w domu , gęsty. Ale kupię jeszcze jeden bo tamten mama stosuje do czegoś. I jaki koszt takiego słoika ?Najlepiej nierafinowany, najlepiej w sklepie ze zdrową żywnością, itd
Ładnie pachnie kokosem, ja też nim smaruję brzuch, piersi itd
(topi się w temp niewiele ponad 20 stopni, ładnie się wchłania i fajny zapach zostawia - no i jest jadalny, więc nawet w czasie KP można posmarować piersi bez obawy, że coś zostanie i maleństwo "zje")
![]()
I jeszcze masz problemy z pomieszczeniem się w szafie?Skąd ja to znamciągle nie mam się w co ubrać
![]()
Kurcze to fatalnie, ze to takie trudne[emoji53]
To sprobuj moze znalezc cos przyjemnego dla siebie, jakies zajecie w pozycji lezacej. No i masz nas i zawsze mozesz popisac, poczytac. Jutro weekend sie konczy i juz bedziesz miala tu duzo roboty[emoji23]
A jak z wyprawka u Ciebie? Moze na tym sie skup, co?
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
To za duzo, kupię mały słoik , żeby wypróbowaćAha, co do ceny, płacę 45zł/litr, ale litr to bardzo dużo (chyba, że się nie używa masła, i wykorzystuje zamiast masła do ciasta)
![]()
Mogę zrobić sobie jeść wziąść prysznic i tyle , chociaż to leżenie dla mnie nie jest najgorsze bo jak tylko to może pomóc to będę lezec choćby do samego lipca , raczej to strach żeby było wszystko dobrze i te myśli mnie dobijajaA lekarz zakazał ci nawet wyjść przed blok , usiąść na ławce ? Chociaż pół godziny dziennie ? Co drugi dzień ? Na pewno dobrze by Ci to zrobiło..
Nie przesadzaj .. młoda babka jesteśNo tak, ale w przeciwieństwie do mnie możesz trochę poczekać - mnie już kalendarz goni
![]()
Koniecznie pochwal się co kupiłaś fajnegoHej , trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści
Ja ogarniam teraz po śniadaniu
A mi ma przyjśc paczka z apteki i ubranka![]()
W tym roku na pewno się Wam udaOo grill
Tyle , że my z K zawsze mamy takiego Pecha i tak się ciągnie już od lutego tamtego rokuże jak go nie mam w Polsce , to w miarę pogoda spoko a tylko zjeżdża to deszcz, zimno , śnieg.. zawsze ..
No jakbyś zgadłaI jeszcze masz problemy z pomieszczeniem się w szafie?ponoć to typowy kobiecy problem
![]()
O kurcze... to faktycznie musiało być strasznie dołujące :/ @Onaszczesliwa2018 wiem że Ty masz w tej sytuacji najciężej ale masz też mega wsparcie bliskich i to jest bardzo ważne :*