reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Witam was :) dzisiaj chyba pierwsza z rana :)
Dziś wybieram się na badania z krwi robię nawet toksoplazmozę . Śni mi się to po nocach więc marzę o tym żeby wynik był prawidłowy .

Pogoda wczoraj nas pięknie rozpiescila.. po tych miesiącach leżenia wreszcie powoli wychodze na dwór.. czuje się jak po śnie zimowym :D

Miłego dnia :*

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dodatkowo kupujac w aptece zurawine w tabletkach farmaceuta dal mi taki suplement, na ktorym jest napisane, ze kobiety w ciazy nie moga tego brac bo zawiera skrzyp :wściekła/y: a jeszcze specjalnie zaznaczylam, ze ma to byc lek dla ciezarnej!! :hmm: pozostaje mi suszona zurawina, ktora na szczescie mam w domu..
Ja w ciąży z synem jak w yladowalam z tragiczna pokrzywka na całym ciele tez nie miałam konsultacji gin. Także to normalne. Co innego jakbyś poszła ze coś z ciążą się dzieje

ckai9jcg6bmdzokj.png

atdcx1hpyj5xku9m.png

Martini31 jedz dużo żurawinki, nawadniaj się i będzie Ok. Nie martw się na zapas, bo to nie pomoże ;)
U nas wczoraj było niby ciepło, ale jakos tak szaro. Za to dziś piękne słonko i już rano 5,5 stopnia i od razu chce się żyć :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi teraz w samochodzie pokazuje 14 stopni a słonka nie widać :) a mąż o 3 w nocy jak jechał to 11 stopni :) oby tak już zostało

Witam was :) dzisiaj chyba pierwsza z rana :)
Dziś wybieram się na badania z krwi robię nawet toksoplazmozę . Śni mi się to po nocach więc marzę o tym żeby wynik był prawidłowy .

Pogoda wczoraj nas pięknie rozpiescila.. po tych miesiącach leżenia wreszcie powoli wychodze na dwór.. czuje się jak po śnie zimowym :D

Miłego dnia :*

Ja dziś wyszłam po raz pierwszy od 3 tygodni... oczywiście na badania, bo gdzież indziej[emoji23][emoji23] Ale delektowałam się tym niczym czymś najlepszym [emoji16] U mnie dzisiaj 10stopni, jest cudownie[emoji16] tzn. było, bo już wróciłam do mojego "więzienia"[emoji23]

16uds65gf2i39h6o.png

Dzień dobry! A ja na przekór pięknej pogodzie zaraziłam się od moich chłopaków, normalnie potop z nosa i rewelacyjny ból gardła. Kocham kichać, kocham kiblować w domu... uroki życia :) Dobrze, że kawka smakuje nadal.

reklama
Do góry