Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Myślę, że serduszko już będzie. A kiedy się umówić zależy ile jesteś w stanie wytrzymać, ale nawet na pęcherzyk ciążowy widoczny dobrze jest się umówić tydzień po terminie @. A tak trzy tygodnie po to już raczej pewno serduszko 
Mnie już też wymioty chwyciły( jestem przerażona.... W zeszłej ciąży to musiałam co parę dni na kroplowki jeździć tak było ze mną już źle.. A teraz mam dziecko pod opieką a mąż właśnie dzisiaj w nocy wyjechal na dwa tygodnie w delegację
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Może tylko na mdłościach się skończy, bez wymiotów..Mój to jest stuknięty też zadaniowy ale przegięty w tym temacie już musimy natychmiast kupić większe mieszkanie już dziś jedzie dowiadywać się o kredyt już dziś mamy iść do lekarza według niego i najlepiej mam leżeć hahaha a do tego sam mówi że źle się czuje przez nerwy itp. Przez co i ja się przejmuje
Oszaleć idzie
Mlody wyciagnal mnie na plac zabaw, poszlam z mysla, ze moze na swiezym powietrzu mi mdlosci mina, ale nieeeeeeee [emoji85]
Niestety, nie ma tak dobrzeWspólczuję... tobie i sobie
![]()