reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzień dobry. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja jestem już po mega turnee po mieście bo nagle full spraw wyszło do załatwienia. Jutro badania i krzywa cukrzycowa a w czwartek wizyta. Powoli spisuje całą listę wyprawki i po świętach dziki szał. Chcę w kwietniu zamknąć zakupy żeby miec spokój, bo z córką juz na tym etapie lezalam ze skrocona szyjka, rozwarciem na palec i skurczami. I moj maz latał z zakupami. Połowy nie kupił albo kupił nie to co.chcialam.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hmmm ciężko się dziecku zdecydować na płeć to mamie figle płata :D

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Zartownis z niego albo wstydzioch. Nie pokazuje sie kazdemu na lewo i prawo. Taka jego uroda.
Super, że wszystko dobrze :) Szkoda, że jednak nie dziewczynka, miałabyś dwie parki :)
Trpche szkoda...ale najwazniejsze ze zdrowy. Lekarz do mnie to moze kolejnym razem corka a ja nie dziekuje a on do mnie ze ost mial pacjentke po 6 cc i w ciazy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Zartownis z niego albo wstydzioch. Nie pokazuje sie kazdemu na lewo i prawo. Taka jego uroda.Trpche szkoda...ale najwazniejsze ze zdrowy. Lekarz do mnie to moze kolejnym razem corka a ja nie dziekuje a on do mnie ze ost mial pacjentke po 6 cc i w ciazy.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nigdy nie mów nigdy :D

Z tym upraniem, to nie byłabym taką optymistką - myślę, że zaraz po porodzie pranie będzie jedną z ostatnich rzeczy, na które będę miała chęć ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

No zgadzam się w 100% :) dlatego uważam że kilka par jednorazowych na początek to najlepszy pomysł, a zwykłe, bawełniane na później jak już będziemy w domu. @olaaa7 na tatusiów w kwestii zakupów też raczej nie liczyłabym za bardzo, będą chcieli posiedzieć u nas w szpitalu, oddzwonić na milion telefonów, przespać się chwilę czy przywieźć nam coś z domu, apteka może im wypaść z pamięci- a wiadomo że faceci w większości nie są jacyś turbo zorganizowani ;)

Helou,

naprodukowałyście od groma i ciut ciut ;)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach, @klaudiaa975 nie wiem jak dotrwamy do Twojej wizyty, ciekawość nas tutaj zeżre :D

@olaaa7 ty zawczasu ustal z Klaudią, czy jej facet nie przyjeżdża w dniu Waszego ślubu, żeby w PL nagle nie zepsuła się pogoda :D :D :D

Hahaha dokładnie :D:D:D

Nooooo, ja już też siedzę jakna szpilkach:)
Za dwie godziny się zbieram :p
A to tylko ja zostałam nie znająca płci ?

Super, że udał się Wam wypad :) I zazdroszczę tego morza! Jak ja kocham morze, mogłabym tam mieszkać i codziennie chodzić na spacerki :D Co do ciuchów mam tak samo, chociaż dużo ich nie kupuję ale zdarzają się takie, które ubrałam raz i nie mam co z nimi zrobić bo do niczego mi nie pasują :p Może dałoby się też nasze ciuchy dołączyć do wątku z wymianą i sprzedażą dziecięcych? :D
Fajny pomysł :D
Dzień dobry, spałam całą noc przy otwartym oknie żeby mieć ciągle świeże powietrze.. I jak na razie ok.. Głowa nie boli.. Ale jak ciężko. Bólem usnąć... Ufff ale w końcu się udało :) wizyta dopiero na 16 więc na spokojnie :)

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super, że już lepiej. Wietrz jak najwięcej :) trzymam kciuki za wizytę :*
Dzięki za pomoc w sprawie majtek :)
Co do jutrzejszego Bożego Narodzenia to wszystko zależy od tego czy w ogóle jakąś paczkę dziś nadadzą :p
A nooo faktycznie, @klaudiaa975 czy Twój K nie wraca czasem 21 kwietnia? :D

Będzie raczej na 1 i zostanie albo na tydzien/dwa/trzy tygodnie :D wiec może się okazać, że się zalapie. Ale spróbuję go wygonić z kraju na 21 :D hahaha

Ale wczoraj chyba coś było z ciśnieniem bo mnie też od rana ćmiło, wzięłam apap, pojechaliśmy na spacer a jak wróciłam to i tak dalej czułam.

Ja dziś siedzę jak na szpilkach i czekam na wiadomości, czy wyślą dziś zaproszenia, wózek i sukienkę :D Jeśli tak to jutrzejszy dzień będzie jak Boże Narodzenie :D
Haha, no same prezenty. I to jakie[emoji3]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

No zgadzam się w 100% :) dlatego uważam że kilka par jednorazowych na początek to najlepszy pomysł, a zwykłe, bawełniane na później jak już będziemy w domu. @olaaa7 na tatusiów w kwestii zakupów też raczej nie liczyłabym za bardzo, będą chcieli posiedzieć u nas w szpitalu, oddzwonić na milion telefonów, przespać się chwilę czy przywieźć nam coś z domu, apteka może im wypaść z pamięci- a wiadomo że faceci w większości nie są jacyś turbo zorganizowani ;)
W sumie racja, tym bardziej, że nie wiem jak będzie wyglądała kwestia spędzania czasu z dziećmi w wakacje, muszę o to dopytać M bo wyleciało mi to z głowy.

Hahaha dokładnie :D:D:D

Nooooo, ja już też siedzę jakna szpilkach:)
Za dwie godziny się zbieram :p
A to tylko ja zostałam nie znająca płci ?

Fajny pomysł :D

Super, że już lepiej. Wietrz jak najwięcej :) trzymam kciuki za wizytę :*

Będzie raczej na 1 i zostanie albo na tydzien/dwa/trzy tygodnie :D wiec może się okazać, że się zalapie. Ale spróbuję go wygonić z kraju na 21 :D hahaha
No ja myślę, że go wygonisz max 20 kwietnia :D

Witajcie[emoji5]
Nie wiem czemu jakas taka niewyspana jestem ciagle i moglabym tylko spac[emoji53]
Do tego humor tez znow fatalny.

Zaraz sprobuje Was nadrobic. Milego dnia zycze i powodzenia na wizytach!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Może przez pogodę? Ciśnienie skacze, itd, ja też jakoś czuję się zmęczona i senna....

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry