reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tydzień temu na szkole rodzenia zauważyłam że od siedzenia na krześle przez godzinę boli mnie dół brzucha. Dzisiaj miałam to samo tylko że zajęcia trwały dwie godziny z jedną przerwą (bez tego nie dałabym rady wysiedzieć). Brzuch pobolewał mnie jeszcze z dwie godziny po. Mam ten problem tylko gdy siedzę na krześle a np. jak jadę autem to jest wszystko ok (mam lekko odchylone do tyłu siedzenie). Czy któraś z was też tak miała?
Ja tak mam ostatnio po glukozie cały dzień nie mogłam dojsc do siebie

reklama
Dzień dobry laski :D witam się w 24 tygodniu :szok::D
@oliwka_11 i co wybrałaś jakiś? Jeśli mogę zapytać to ile byś chciała wydać na wózek? Ja wolę bardziej stonowane kolory ale z tych które pokazałaś najbardziej podoba mi się wizualnie 3. A nie są one ciężkie?

Też mam przed kolejną wizytą zrobić glukoze.. Bleee

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja też przed kolejną wizytą 5 kwietnia muszę zrobić :( Ale lekarz powiedział, że mogę sobie kupić glukozę cytrynową bo wie że my ciężarne glukozy nie lubimy :D

Lecę spać kobietki. O 7.00 rano już melduję się.w.szpitalu na badaniach. Będzie.glukozowo-słodko. Dobranoc.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia :)

Witajcie mamusie :) Miłego dnia, ja własnie zbieram sie powoli na krzywą cukrową
Powodzenia. Widzę, że dziś nie będziesz sama z glukozą :p

Kurcze jak codziennie jadam śniadanie o 10-11 to dziś od godziny leżę głodna a mam jechać dla krew przed 9[emoji849] jak na złość..

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie[emoji5]
Zaraz wstaje, bo na 12.00 jade z mloda do lekarza do kontroli.

Zycze milego dnia i powodzenia na wizytach i badaniach!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie było mnie chwilę :) jestem po wizycie :) synek zdrowy, jak zwykle odwrócony plecami więc widziałam śliczny kręgosłup i pupę :D buźki ni cholery nie da siebie sfotografować.. No ale za to mam zdjęcia ślicznych nóżek prezesa - bo tak siedzi z założonymi nogami :D ma 560g - myślałam że będzie miał więcej, ale gin mówi że jest wszystko w normie a na moje wyniki powiedziała że to są lekkie odchylenia i nie ma co mi na razie przepisywać żelaza bo zwyczajnie labo może mieć swoje takie normy a nie są złe :) szyjka zamknięta 3,5 cm więc nic się nie zmieniło :) tak fikał że ona czuła jak ją po głowicy od usg kopie :D

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super, gratki :-)
Swoją drogą to ładny kawalarz, mamie pupę wystawiać hehe ;-)

Do góry