Cześć dziewczyny
wstałam jak zwykle o 5, ale musiałam parę rzeczy na kompie z rana ogarnąć, i tak mi zeszło...
coś kiepsko spałam, budziłam się co parę godzin, ale za to teraz pięknie świeci słońce
(paradoksalnie leżeć mi pozwolili, a ponoć się nie powinno...)
najgorsze, że bez jedzenia, i że trzeba tam 2h siedzieć, ale od czego jest forum

wstałam jak zwykle o 5, ale musiałam parę rzeczy na kompie z rana ogarnąć, i tak mi zeszło...
coś kiepsko spałam, budziłam się co parę godzin, ale za to teraz pięknie świeci słońce
to zależy od przychodni - ja robiłam prywatnie (mam pakiet medyczny z luxmedu), i tam glukoza też była "ich" i nie miałam na to wpływu... a cytryna - kwestia robiącej pielęgniarki... mama ileś lat pracowała w punkcie pobierania krwi, i zawsze ciężarnym na krzywej cukrowej pozwalali cytrynę...Trzymaj sięja też po świętach będę robiła , ale jakoś się nie obawiam
To dziwne. Mi polozna powiedziała żebym kupiła sobie cytrynowa. Albo wzięła cytrynę i koniecznie kubek swój![]()
(paradoksalnie leżeć mi pozwolili, a ponoć się nie powinno...)
dasz radę - skoro choć czasem jesz słodycze, to będzie lepiej niż się spodziewaszTeż mam przed kolejną wizytą zrobić glukoze.. Bleee
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
najgorsze, że bez jedzenia, i że trzeba tam 2h siedzieć, ale od czego jest forum
koleżance gin sugerował, że jeśli chciałaby coś łagodniejszego niż czopek, to niech weźmie pół czopkaWiem, bo może zadziałać za bardzo. Ale ja skorzystam jeśli dostanę takich boli jak kiedyś, skurczy. Ze mdlałam , nie miałam siły ręki podnieść.. krzyczałam z bólu.. więc na takie "okazję" kupię. A coś innego lżejszego niż czopek znasz ?