reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny :)
wstałam jak zwykle o 5, ale musiałam parę rzeczy na kompie z rana ogarnąć, i tak mi zeszło...

coś kiepsko spałam, budziłam się co parę godzin, ale za to teraz pięknie świeci słońce :)

Trzymaj się :) ja też po świętach będę robiła , ale jakoś się nie obawiam :p

To dziwne. Mi polozna powiedziała żebym kupiła sobie cytrynowa. Albo wzięła cytrynę i koniecznie kubek swój :)
to zależy od przychodni - ja robiłam prywatnie (mam pakiet medyczny z luxmedu), i tam glukoza też była "ich" i nie miałam na to wpływu... a cytryna - kwestia robiącej pielęgniarki... mama ileś lat pracowała w punkcie pobierania krwi, i zawsze ciężarnym na krzywej cukrowej pozwalali cytrynę...
(paradoksalnie leżeć mi pozwolili, a ponoć się nie powinno...)

Też mam przed kolejną wizytą zrobić glukoze.. Bleee

p19u3e3kwszna2ri.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
dasz radę - skoro choć czasem jesz słodycze, to będzie lepiej niż się spodziewasz ;)
najgorsze, że bez jedzenia, i że trzeba tam 2h siedzieć, ale od czego jest forum ;)

Wiem, bo może zadziałać za bardzo. Ale ja skorzystam jeśli dostanę takich boli jak kiedyś, skurczy. Ze mdlałam , nie miałam siły ręki podnieść.. krzyczałam z bólu.. więc na takie "okazję" kupię. A coś innego lżejszego niż czopek znasz ?
koleżance gin sugerował, że jeśli chciałaby coś łagodniejszego niż czopek, to niech weźmie pół czopka ;)

reklama
Nawet mi nie mów o goleniu...Wiadomo pachy spoko. Ale mi teraz problem już sprawia pochylenie się żeby ogolić nogi. Także ogarniecie podwozia to nie lada wyczyn... Robię to na czuja bo już nic tam nie widzę, chyba że brzuch jakoś bym podciągnęła, ale przecież nie będę gniotła dziecka :D
podwozie tylko z lusterkiem ;)
a nogi - na razie jeszcze sięgam, w sobotę spiłowałam sobie paznokcie u nóg, ale zaczyna mi brzuszek przeszkadzać ;)

Alicja już od dwóch lat :) ale podoba mi się dużo innych , więc nie wiem czy nie zmienimy. Jak narazie zostaje Alicja. Tylko zdrobnień nie ma :( Ala mi się nie podoba :(
mam kuzynkę Alicję, obiło mi się o uszy Aluś, Alusia, "zangielszczenie" w styli Alice, gdzieś tam koleżanki wymyśliły Lice (czytane jako Lis) albo np Lala (tata jej tak czasem mówi, i akurat do jej charakteru to wybitnie pasuje ;))

Oczywiście dziś znów biodra mnie tak bolą kość ogonowa i prawa noga , że szok Ale to chyba od tego leżenia:D

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No od lezenia na pewno. A Ty musisz tak calkiem lezec, ze tylko do wc wstaeac? Czy mozesz cos sie przejsc po domu?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Lecę spać kobietki. O 7.00 rano już melduję się.w.szpitalu na badaniach. Będzie.glukozowo-słodko. Dobranoc.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki :)

Lzejszego od czopka juz nic nie ma. Czopek nie zawiera leku, dziala na ruchy jelit i lepszy poslizg. Tak bardziej naturalnie, bez chemii. Mi zawsze lekarz czopki poleca. Ale jak sie bedzie zbyt czesto stosowac to tez efekt bedzie taki, ze bez czopka nie da rady.

A generalnie to najlepiej probowac najpierw dieta.

na mnie bardzo dobrze działają koktajle, owsianki, kiszone buraki, kiszona kapusta, itd - może @klaudiaa975 spróbuj w tą stronę? dobra kiszona (nie kwaszona) kapusta do obiadu powinna trochę pomóc...

Żeby tradycji stała się zadość to ja też wrzucam fotkę brzucha :D niestety bez sławnego cyca bo nie chce w pracy robić striptizu :D [emoji16] I jak tam patrzę na to zdjęcie to ten mój brzusio wygląda na ogromnego z tej perspektywy [emoji14]
Zobacz załącznik 842384
No faktycznie, ze tej petspektywy wielki[emoji3] A jaki ksztaltny[emoji3]

Oczywiście dziś znów biodra mnie tak bolą kość ogonowa i prawa noga , że szok Ale to chyba od tego leżenia:D

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj ty nasz biedaczku. Mysle ze od lezenia. Kochana trzymaj sie nie daj sie. A masz poduszke ta w litere c? Moze ona by ci ulzyla troszku.
Żeby tradycji stała się zadość to ja też wrzucam fotkę brzucha :D niestety bez sławnego cyca bo nie chce w pracy robić striptizu :D [emoji16] I jak tam patrzę na to zdjęcie to ten mój brzusio wygląda na ogromnego z tej perspektywy [emoji14]
Zobacz załącznik 842384
Ola no calkiem pokazny.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry