reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki za 30 min wizyta może dowiem się czy będzie Nikos czy Laura

3jgxskjo51j6485i.png
Trzymam kciuki :*

Właśnie wszystko zależy od łożyska jeśli będzie okej z łożyskiem to pewnie trochę przeciagmiemy ciążę ale najważniejsze że będę pod opieką właśnie musze dopytac w którym tygodniu juz mnie połoza do szpitala
Od 38 tyg i tak bym cisnęła bo już od 38 tyg się łożysko zaczyna starzeć.

Dzieki za zainyetesowanie[emoji5] Mysle, ze to rozciagania, przynajmniej mam taka nadzieje, ze to tylko to. Poczekam juz do wtorku, bo jeszcze przed wizyta musze badania porobic, a nie bardzo mam jak wczesniej, bo siedze w domu z mloda.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
To przynajmniej dużo odpoczywaj :)

No zobaczę za tydzień :)

f2w39n7303c24ozn.png
My też wysocy jesteśmy, duzi się urodziismy to może nasza mała będzie duża jak twoja, chociaz wolałabym żeby była malutka *.*
I tak nudno jest ? U mnie w mieście to Panie nie wiedza w co ręce wlozyc :p
Właśnie chyba zostaniemy przy Lence chyba że coś innego nam wpadnie jeszcze do głowy :) od wczoraj czuje się bardzo dobrze oczywiście żeby nie zapeszyc ale jest okej na szczęście jutro badania a w piątek wizyta :)
Na którą masz wizytę w piątek ?:)
Będziemy stresować się obie :)

No :( I tym bardziej ze ciągle leżę na prawdę oszczędzam się na maxa ,mama ogarnia absolutnie wszystko w domu ja tylko siebie :(

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Musi być dobrze:* ale kazdy ból lepiej skonsultować. Moja to pewnie ma mnie za wariatkę bo ja jak idę na wizytę to wszystko co mnie boli wymieniam a czasami trochę tego jest

Dziewczyny do tego wszystkiego tak mi brzuch twardnieje i ból centralnie jak na taką mocną miesiączke... zadzwoniłam do lekarki Pani na recepcji chyba ma mnie już za wariatke ale mam to w powazaniu... Jak tylko coś głupiego dziś usłyszę to zmienię lekarke. Na 13 30 mam przyjechać

Kochana trzymam kciuki :* Biedna się zamartwisz w tej ciąży :(

To przynajmniej dużo odpoczywaj :)

My też wysocy jesteśmy, duzi się urodziismy to może nasza mała będzie duża jak twoja, chociaz wolałabym żeby była malutka *.*

I tak nudno jest ? U mnie w mieście to Panie nie wiedza w co ręce wlozyc :p

Na którą masz wizytę w piątek ?:)
Będziemy stresować się obie :)
Na 15 a Ty? :*

reklama
Dziewczyny do tego wszystkiego tak mi brzuch twardnieje i ból centralnie jak na taką mocną miesiączke... zadzwoniłam do lekarki Pani na recepcji chyba ma mnie już za wariatke ale mam to w powazaniu... Jak tylko coś głupiego dziś usłyszę to zmienię lekarke. Na 13 30 mam przyjechać

Nie przejmuj się nią , tylko synkiem i sobą. I dobrze zrobisz jak zmienisz gdyby zachowała się nie tak jak trzeba. Trzymam kciuki żeby wszystko było okej :*

Do góry