reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Oby tylko jedna była. A boje się jak cholera bo nigdy nie miałam kanałowego :(

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam raz[emoji4] Ale na znieczuleniu robione więc nie pamiętam[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

reklama
Wiecie co trafiłam na jakis temat o poronieniu myślałam że dziewczyna normalnie poronila czytam czytam a ona jakieś tabsy wzięła i teraz panikuje czy jest jeszcze w ciąży Jezu aż mi się nie dobrze zrobiło.......musiałam się wygadac szok
Też to widziałam... generalnie nie wnikam, są różne sytuacje w życiu itp, ale że też w taki sposób próbuje to zrobić a później pisze na forum. Mnie by było wstyd.

p19u43r85mf3dc6h.png

dziewczyny jak samopoczucie u Was? mnie dalej męczy katar, masakra :( wróciłam niedawno od dentysty, jeszcze 2 wizyty mnie czekają i zęby będą wyleczone ;) jutro wyczekiwana wizyta u ginekologa, już nie mogę się doczekać :D :D
U mnie samopoczucie super :) od kilku dni wydawało mi się, że czuję dzidzie wieczorami, a dzisiaj poczułam w czasie dnia normalnie będąc w sklepie :D do tego byłam z mamą na lodach i kawce, a później podjechałyśmy do sklepu z wózkami, bo chciałam zobaczyć czy w tym sklepie są te wózki, które sobie upatrzyłam, czyli bebetto. Okazało się, że są :D więc we wtorek po połówkowych wyciągnę tam męża, ja się zakochałam w nich na żywo [emoji173]

p19u43r85mf3dc6h.png

U mnie samopoczucie super :) od kilku dni wydawało mi się, że czuję dzidzie wieczorami, a dzisiaj poczułam w czasie dnia normalnie będąc w sklepie :D do tego byłam z mamą na lodach i kawce, a później podjechałyśmy do sklepu z wózkami, bo chciałam zobaczyć czy w tym sklepie są te wózki, które sobie upatrzyłam, czyli bebetto. Okazało się, że są :D więc we wtorek po połówkowych wyciągnę tam męża, ja się zakochałam w nich na żywo [emoji173]

p19u43r85mf3dc6h.png
Masz już któryś model upatrzony?[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

Witam, postanowilam dolaczyc do was ;) moze tez z nudow :) podoba mi sie jak ze soba rozmawiacie tak milo i zadna nikogo nie krytykuje ;) ale do rzeczy , mama bede na poczatku sierpnia jest to moj 20 tydzien 2 ciazy po 14 latach ;) pierwsza moja to corcia niezastapiona mala swiruska kochana ;) troche obawiam sie czy sobie poradze ,wszak to duza roznica i powiem wam ze juz zapomnialam jak to jest hehe ;) moje drugie dziecie ponoc tez dziewczynka ale gin sam nie mial pewnosci wiec sobie jeszcze poczekamy ;) chociaz moze zrezygnuje z poznania plci i poczekam na fajrant jak u corci ;) mam nadzieje ze przyjmiecie mnie cieplo ;)

Witam, postanowilam dolaczyc do was ;) moze tez z nudow :) podoba mi sie jak ze soba rozmawiacie tak milo i zadna nikogo nie krytykuje ;) ale do rzeczy , mama bede na poczatku sierpnia jest to moj 20 tydzien 2 ciazy po 14 latach ;) pierwsza moja to corcia niezastapiona mala swiruska kochana ;) troche obawiam sie czy sobie poradze ,wszak to duza roznica i powiem wam ze juz zapomnialam jak to jest hehe ;) moje drugie dziecie ponoc tez dziewczynka ale gin sam nie mial pewnosci wiec sobie jeszcze poczekamy ;) chociaz moze zrezygnuje z poznania plci i poczekam na fajrant jak u corci ;) mam nadzieje ze przyjmiecie mnie cieplo ;)
Witamy[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png

Witam :) bardzo miło że dołączyłaś :) przerwa 14 lat ale jednak jakieś doświadczenie masz, wszystkiego napewno nie zapomniałaś. Tak jak ja to dopiero teraz będę się uczyć :) dla mnie przerwa tyle lat jest jak najbardziej pozytywna, córa będzie pomagać :) znam mamusie co mają takie przerwy między dziećmi i radzą sobie świetnie .. a jak ich dzidziuś odmłodzil .. super sprawa :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry