Jaka diagnoza? Bo chyba czegoś nie kojarzę... [emoji15]Ja tak wcześnie nie zasne jeszcze dziś diagnoza musze obejrzeć żebym tylko jutro to jakoś przetrwala to będzie z glowyv
Przetrwasz na pewno [emoji106]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jaka diagnoza? Bo chyba czegoś nie kojarzę... [emoji15]Ja tak wcześnie nie zasne jeszcze dziś diagnoza musze obejrzeć żebym tylko jutro to jakoś przetrwala to będzie z glowyv
Woda???Nie uwiezycie ale w 4 tygodnia przytulal 6.5 kg nie mogłam uwiezyc A jestem po operacji zmniejszenia żołądka jak ja to zrobiłam razem 10 kg do przodu masakra
![]()
Dasz radeJa tak wcześnie nie zasne jeszcze dziś diagnoza musze obejrzeć żebym tylko jutro to jakoś przetrwala to będzie z glowyv
Super![emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] Nikodem 355g[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]![]()
![]()
Swietnie[emoji5]Mam wyniko. Glukoza na.czczo 83. Po godzinie 109 po dwoch godzinach 91.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, ze jednak wszystko dobrze!Jestem po wizycie już , w domu . Szyjka skrócila się o 0.5 mm ale lekarka powiedziała że tak może być że raz się wydłuży raz skróci i że 24 i 26 tydzień to takie mega przeskoki dla organizmu i że moga występować takie bole . Dalej lezec leki brać i tyle . Jedyne co że dziś była sympatyczna jak zawsze , także mam nadzieję , że tamto to było jednorazowe zagranie.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie, ze zakupy sie udaly. I przede wszystkim fajny wozek w dobrej cenie[emoji5]Dziewczyny dogadalam sie z babka od wozka i biere ten czerwony....wyslala mi ze 30 zdjec na maila napisala ze lekki itd super stan za mala kase wiec sie nie zastanawiam.
Kupilam ubran dzieciakom. Maluszkowi tetre i flanele skarpeteczki gruszke do noska. A sobie....czarna kiecke...hahahah
I staniki. Nosilam 80 b kupilam ost c. A dzis za rada agi nabylam 75 e. I czuje wyrazna roznice i komfort noszenia.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie też sobie coś przygotuje żeby odrazu zjeść i cytryne zabieram ze sobąDasz radeja jak wyszlam to musialam kanapke zjesc bo bylam mega glodna