reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie podobnie :) dostałam jakieś wspomagacze plus właśnie domowe sposoby a jak do piatku nie przejdzie to się zgłosić. Jednak licze że będzie ok ;) troche się martwię bo od tego kaszlu i kichania pobolewa mnie brzuch dołem..
No właśnie to jest najgorsze, ja też już dziś czułam ból w pachwinach się póki co kaszel się zmniejszył [emoji4] teraz na noc jeszcze wzięłam dwie łyżki syropu z cebuli i idę spać póki kaszlu nie ma [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
@Karla88, boskie kokardy...! Ja też koooocham buty :tak: No i torebki... i okulary :unsure::unsure:
Ja też choruję na buty i torebki! Na okulary bym chciała ale nie mogę :( Mam wadę wzroku i takie okulary przeciwsłoneczne dla mnie to około 1000 zł. W tym roku ujrzałam piękne od Diora ale za 1800, więc szybko wyszłam ze sklepu zanim wgl mogłabym zacząc myśleć o totalnym czyszczeniu konta i głodowaniu :D

Ostatnia edycja:
No właśnie to jest najgorsze, ja też już dziś czułam ból w pachwinach się póki co kaszel się zmniejszył [emoji4] teraz na noc jeszcze wzięłam dwie łyżki syropu z cebuli i idę spać póki kaszlu nie ma [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Syrop z cebuli dziala wykrztusnie. Nie powinno sie go stosowac przed spaniem.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też choruję na buty i torebki! Na okulary bym chciała ale nie mogę :( Mam wadę wzroku i takie okulary przeciwsłoneczne dla mnie to około 1000 zł. W tym roku ujrzałam piękne od Diora ale za 1800, więc szybko wyszłam ze sklepu zanim wgl mogłabym zacząc myśleć o totalnym czyszczeniu konta i głodowaniu :D

Ohhhh coś czuje ze ta kawa to się będzie ciągnęła..... [emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Mnie dziś bardzo pomógł Argentin T spray :) możesz go kupić bez recepty i spokojnie można stosować w ciąży. Obyśmy jutro lepiej się czuły ;) ja mam teraz troche stracha odkąd wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem że odeszły mi wody.. Ale trzeba być dobrej myśli :) dużo zdrówka i spokojnej nocki :*

Ciężko za Wami nadążyć, dziewczyny :) doczytałam do końca, ale już nie mam siły odpisywać.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie juz wszyscy spia:p a ja sie zastanawiam nad łozeczkiem dla synka.
Przez pierwze kilka mcy chcialam zeby Michas spał z nami w pokoju ktory niestety jest mały i normalne lozeczko nie wejdzie.Zastanawiam sie ktore kupic... czy kołyske czy lezaczek bujaczek 5w1 z Kinderkraft... pomocy!! co radzicie??

Załączniki

• 8ef04b264c7faaf9780685a3c429.jpg
    8ef04b264c7faaf9780685a3c429.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 60
  • fe4125eb4703aa304cb38b707cba.jpg
    fe4125eb4703aa304cb38b707cba.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 63
Przez pierwze kilka mcy chcialam zeby Michas spał z nami w pokoju ktory niestety jest mały i normalne lozeczko nie wejdzie.Zastanawiam sie ktore kupic... czy kołyske czy lezaczek bujaczek 5w1 z Kinderkraft... pomocy!! co radzicie??
Ja obstaje za kolyska. Bo zdrowsza dla pleckow. Do kolyski kupisz dobry materac a lezaczek to taki bardziej na chwile.mi sie wydaje. Sama bede miec na poczatku kolyske.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moim zdaniem zdecydowanie lepiej kołyska - tzn inaczej - nie bujaczek... Było ileś stron temu, że lezaczki/bujaczki można bezpiecznie na 20 minut, absolutnie nie powinno to być podstawowe miejsce spania...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry