reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jejku z jakiej perspektywy są Wasze zdj, ja normalnie nie ogarniam ich:) :D

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale fajnie widać na tym zdjęciu, że to facet:)

Ja też się nie mogę doczekać kupowania rzeczy dla dziecka ale wciąż nie znam płci. Jutro o 11.30 mam wizytę prywatną to może mi powie. Jak nie to muszę czekać jeszcze 3tyg do połówkowych.
Mam przeczucie, że będzie 3ci chłopak a tak bym chciała:yes: córkę

reklama
No właśnie u mnie też dobry lekarz i dobry sprzęt :D zaczekam na te połówkowe i zacznę szaleć

Hmm na te 2 prenatalne mój lekarz kazał się zapisać prywatnie, a o 3 nic nie mówił więc nie wiem. Pewnie tak samo ważne jak pozostałe?
Szczegółów nie znam co tam się bada, ale wiem że są 3 usg prenatalne, po 1 w każdym trymestrze. Ja wybieram się na trzecie też :)

p19u43r85mf3dc6h.png

Szczegółów nie znam co tam się bada, ale wiem że są 3 usg prenatalne, po 1 w każdym trymestrze. Ja wybieram się na trzecie też :)

p19u43r85mf3dc6h.png
Na to trzecie w 30tc nie będę szła prywatnie tylko na to z nfz. Na tym w 13tc byłam prywatnie, na połówkowe też idę ale to w 30tc uważam, że szkoda pieniędzy co trzeba dojrzy ten na nfz. Tak też robiłam w poprzednich ciążach a 280zł zaoszczędzone.

Śnią mi się sny erotyczne a nawet coś grubszego;) to chyba przez to, że mamy zakaz na sex w ciąży. Radzimy sobie inaczej:) ale chyba mimo wszystko brak mi czegoś hehe

Na to trzecie w 30tc nie będę szła prywatnie tylko na to z nfz. Na tym w 13tc byłam prywatnie, na połówkowe też idę ale to w 30tc uważam, że szkoda pieniędzy co trzeba dojrzy ten na nfz. Tak też robiłam w poprzednich ciążach a 280zł zaoszczędzone.

Śnią mi się sny erotyczne a nawet coś grubszego;) to chyba przez to, że mamy zakaz na sex w ciąży. Radzimy sobie inaczej:) ale chyba mimo wszystko brak mi czegoś hehe
Hyhyhy wiesz z tymi snami.. tez tak mam i tez niejako mamy zakaz [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

My zakazu nie mamy a i tak mam takie sny a sexu nie brakuje :p:p jakiś popęd mam zwiększony :D

Skoro tak zachwalasz to musze obczajke zrobic kiedy beda we wroclawiu :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam[emoji4] naprawdę fajne[emoji4] Wiem, że jest kilka edycji tych warsztatów[emoji4]
Od pupci ;) jakbys usiadla na ksero [emoji23]

To teraz rozumiem...Nie mogłam nic tam dojrzeć[emoji16]

p19u43r85mf3dc6h.png
Kurde, ja mam obowiązkowe te trzecie [emoji4] Więc nawet się nie zastanawiałam czy można nie iść[emoji4]

A ja wam powiem, że na razie też nic nie kupuję [emoji4] Trochę przez strach, a w ogóle nie mam potwierdzenia płci[emoji4] Co prawda w 15tc lekarz powiedział, że chyba chłopak... Ale czekam na 100% potwierdzenie [emoji4]
Strasznie ciężko mi tak nic nie kupować [emoji16]

A co snów to jakaś masakra[emoji23][emoji23][emoji23] Też nic nie możemy robić i moja wyobraźnia zaczęła świrować [emoji16][emoji23]

16uds65gf2i39h6o.png

Wiesz dziewczynka/chlopak to niewazne w sumie,wazne zeby bylo zdrowe choc nie ukrywam ze ciekawosc zwycieza [emoji39] jak dziewczynka to moja mloda nie bedzie sie peszyla przewijajac ja hyhyhy juz mi zastrzegla ze jesli chlopak to ona go nie przewija [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Kurde teraz siusiaka nie przewinie ale za parę lat to pewnie będzie chciała jakiegoś obcego siusiaka pooglądać, oswoi się :D chociaż dla mamy to wiadomo pewnie najlepiej żeby to było jak najpóźniej :)

reklama

Też mamy zakaz seksu i też śnią mi się erotyczne rzeczy . Ale mój organizm niestety radzi sobie sam właśnie w śnie i budzę się że skurczami.. ( mam nadzieję że wiecie o co chodzi :) ) za pierwszym razem nie wiedziałam co się dzieje i że nawet coś takiego może się zdarzyć [emoji14]

Do góry