Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Ale teraz już spokojnie co?Skala jak do porodu bolesne ale nie aż tak
![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale teraz już spokojnie co?Skala jak do porodu bolesne ale nie aż tak
![]()
No [emoji4]Dlatego dobrze miec takiego co w szpitalu pracuje[emoji5]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
No proszę to pieknie [emoji5] A źle się czułaś czy Cię tak wraz wzięły te skurcze?Dostałam prezent szpitalny [emoji4]![]()
![]()
Trzy dni możesz poświęcićNie dla mnie [emoji2]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Czyli to będą nie zakupy ale prezentyPewnie nawet nie będę pamiętała, co tam spakowałam [emoji23]
![]()
Juz wgl nie mam skurczy [emoji2] ale wczesna ciaza i jestem na obserwacjiAle teraz już spokojnie co?
Super, zazdroszczęDokładnie, przebudowa starej stodoły
Ale - jak ogarniemy media i schody, to już będzie lepiej, nawet jak będziemy wchodzić przez kotłownię [emoji23]
(drzwi w kotłowni już są, a wejściowych jeszcze nie zamontowaliśmy...)
![]()
No to czekamy na fotkiK mnie zabijeprawie 200wydalam na ubranka
ale zabije mnie nie o kasę ale , że znowu poszłam na zakupy bez niego
w textilu
takie slicznosci <3 wstawię jak dojdę do domu. Jak macie taki sklep u siebie w mieście to polecam. Body, pieluszki, bluzki, spioszki, kocyki itp
i za grosze
![]()
Pobolewal brzuszek a skurcze ja wiem.jak wyglądają wiec wiedziałam. Ale noworodki krzyczą ale slychac[emoji4]No proszę to pieknie [emoji5] A źle się czułaś czy Cię tak wraz wzięły te skurcze?
Chlopczyk? Sa takie male zestawy lego, a bardzo fajne. A czym sie intetesuje?Dziewczyny, co kupić 5/6 latkowi ? Nie drogiego ? Nie mam pomysłów..
Oczywiście, lepiej jak będziesz pod opieką tak długo aż będą pewni że możecie iść do domku[emoji5]Juz wgl nie mam skurczy [emoji2] ale wczesna ciaza i jestem na obserwacji
![]()
Mi sie nie podoba takie rozwiazanie. Zdecydowanie wole parasolke. Po co kisic dziecko pod czyms takim. Przeciez da dwor sie wychodzi zeby pobylo na powietrzu, na wolnej przestrzeni.No z tym piciem to będzie problem, jakoś nie umiem się zmusić do picia wody
Hmm może jakaś gra planszowa jeśli lubi?
Co myślicie o takim daszku? Planuję kupić bo nie mam w zestawie do wózka parasolki
Link do: OSŁONKA PRZECIWSŁONECZNY DASZEK DO WÓZKA FILTR UV