reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzięki :D

Śliczności :D a ten króliczek normalnie cud miód [emoji173]

Już sobie ją zapisuję ;) dzięki :*

Jest wózek! :D godzina i będę macać :D
Super, czekamy na fotki [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Trzy dni możesz poświęcić :( :D

Czyli to będą nie zakupy ale prezenty :D

@Margana używasz coś na to kichanie, swędzenie oczu,nosa i podniebienia i katar ? Bo ja już nie daje rady. 7my miesiąc się męczę :( a pamiętam, że mamy podobna alergie
Nie, nie biore nic. W sumie nie meczy mnie to az tak bardzo. Pewnoe przez to, ze jestem juz po odczulaniu na trawy. A na to mialam bardzo silna alergie. Na roztocza mam mniejsza.
Ale w pietwszej ciazy stosowalam krople do oczu przeciwalergiczne. Kiedys jak u internisty bylam to tez mowila, ze mozna sterydy donosowe. Ale na razie daje rade bez niczego.
Moze umow sie do alergologa i sprobuj chociaz kropli do oczu jak Cie tak bardzo meczy.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Super, zazdroszczę :) Uwielbiam takie domy [emoji7]

No to czekamy na fotki :D

Mnie pochłonęła lektura chusteczek nawilżanych :D Masakra ile te niektóre chusteczki mają chemii i szkodliwych substancji. Zrobiłam sobie listę tych z dobrym składem i pewnie kupię na próbę z każdej po paczce :)
No mnie wysupuje na rekach od chusteczek[emoji6]

Super, zazdroszczę :) Uwielbiam takie domy [emoji7]

No to czekamy na fotki :D

Mnie pochłonęła lektura chusteczek nawilżanych :D Masakra ile te niektóre chusteczki mają chemii i szkodliwych substancji. Zrobiłam sobie listę tych z dobrym składem i pewnie kupię na próbę z każdej po paczce :)
Ola, a jak juz tak przestudiowalas to napisz moze jakie najlepsze wynalazlas, co?

reklama
Do góry