Super, czekamy na fotki [emoji106]Dzięki
Ślicznościa ten króliczek normalnie cud miód [emoji173]
Już sobie ją zapisujędzięki :*
Jest wózek!godzina i będę macać
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, czekamy na fotki [emoji106]Dzięki
Ślicznościa ten króliczek normalnie cud miód [emoji173]
Już sobie ją zapisujędzięki :*
Jest wózek!godzina i będę macać
![]()
Niby 3 ale tak na prawdę prawie 4
Mam nadzieję, że po porodzie szybko te kg zrzucimy![]()
Nie, nie biore nic. W sumie nie meczy mnie to az tak bardzo. Pewnoe przez to, ze jestem juz po odczulaniu na trawy. A na to mialam bardzo silna alergie. Na roztocza mam mniejsza.Trzy dni możesz poświęcić![]()
Czyli to będą nie zakupy ale prezenty![]()
@Margana używasz coś na to kichanie, swędzenie oczu,nosa i podniebienia i katar ? Bo ja już nie daje rady. 7my miesiąc się męczęa pamiętam, że mamy podobna alergie
No mnie wysupuje na rekach od chusteczek[emoji6]Super, zazdroszczęUwielbiam takie domy [emoji7]
No to czekamy na fotki
Mnie pochłonęła lektura chusteczek nawilżanychMasakra ile te niektóre chusteczki mają chemii i szkodliwych substancji. Zrobiłam sobie listę tych z dobrym składem i pewnie kupię na próbę z każdej po paczce
![]()
Ola, a jak juz tak przestudiowalas to napisz moze jakie najlepsze wynalazlas, co?Super, zazdroszczęUwielbiam takie domy [emoji7]
No to czekamy na fotki
Mnie pochłonęła lektura chusteczek nawilżanychMasakra ile te niektóre chusteczki mają chemii i szkodliwych substancji. Zrobiłam sobie listę tych z dobrym składem i pewnie kupię na próbę z każdej po paczce
![]()
Było tym bardziej, że ona ma 160 wzrostu...Omg[emoji33] O 30 slyszalam, ale o 50 pierwszy raz. To musialo byc straszne dla niej[emoji53]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Było tym bardziej, że ona ma 160 wzrostu...
![]()
Ale niektóre posty ominelam a akurat Twój mi się rzucił w oczy