reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Najpierw tluka, potem piją [emoji5] u nas się mówi na to butelki w kujawsko- pomorskim jest polter[emoji5] mój maz mieszkał 30 km odemnie a bylismy dwa rozne województwa[emoji5]
U nas piją kielicha na zdrowie pani młoda i pan tłuką kieliszki i pan młody zamiata. [emoji1] przeniesienie pani młodej przez próg, zazwyczaj domu weselnego, no a wcześniej witanie chlebem i solą.

Tyle z tradycji

Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zapraszam na pączki[emoji3][emoji13][emoji13]
072ec434eb0109edd94057ad303ef54d.jpg

0d1ysek2nd7i49el.png
Oj, zjadła bym..... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie no tetaz tak, oczywiscie[emoji3] Ale chodzilo mi tak ogolnie, ze wczesniej i pozniej. Bo po porodzie tez juz nie bedzie tak vzasu zeby tu pisac codziennie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Podejrzewam, chyba, że nam się wyjątkowo spokojne egzemplarze trafia☺️ chociaż ja na to nie liczę ☺️

Dziewczyny ja juz w domu po wizycie wszystko ok cukrzycy na szczęście nie ma toxo tez nie ma morfologia i mocz okej serduszko pięknie biło szyjka twarda i zamknieta usg nie miałam ale za 2 tygodnie mam takie dokładne usg kolejna wizyta za miesiąc i wtedy dostane skierowanie do szpitala na podanie sterydów na plocka. Mialam jechać po torbę i jakieś rzeczy dla siebie i małej ale takie warunki na drodze ze zrezygnowaliśmy :/
Super, że na wizycie wszystko ok [emoji4] [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry