reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja mam pytanko odnośnie poduszek klin, uzywacie? zastanawiam sie własnie nad jej zakupem.
Co do komody to ja mam ale czy sie przyda to sie okaże ale jest baardzo pojemna i wszystkie potrzebne rzeczy łacznie z ubrankami w "bierzącym" rozmiarze bede miala pod reka :)

reklama
Dziewczyny czy też któraś z was ma problem lub miała z obudzeniem dziecka do jedzenia,mój to by spał przed jedzeniem zmieniam mu pampersa żeby obudzić czasem coś daje a czasem nie i śpi.Daje mu butelkę wkładam ten smoczek na wargi troszkę mleczka żeby poczuł i nie raz pije a nie raz problem bo śpi

Dziewczyny czy też któraś z was ma problem lub miała z obudzeniem dziecka do jedzenia,mój to by spał przed jedzeniem zmieniam mu pampersa żeby obudzić czasem coś daje a czasem nie i śpi.Daje mu butelkę wkładam ten smoczek na wargi troszkę mleczka żeby poczuł i nie raz pije a nie raz problem bo śpi

Rozbieraj go od pasa w dół, gilgocz po stopkach lub mocz wacik i przetrzyj po buźce lub pod brudka . Musisz go budzić co 2-3 h bo jest jeszcze za malutki żeby dłużej przesypiał bez jedzenia bo mu cukier będzie spadał i może mieć później niedowagę jak Sara .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Rozbieraj go od pasa w dół, gilgocz po stopkach lub mocz wacik i przetrzyj po buźce lub pod brudka . Musisz go budzić co 2-3 h bo jest jeszcze za malutki żeby dłużej przesypiał bez jedzenia bo mu cukier będzie spadał i może mieć później niedowagę jak Sara .

Właśnie on też śpi rozbieram go budzi się otworzy oczy ale za chwilę zamyka karnie go tak co 2-3 godziny po 20-30ml

Właśnie on też śpi rozbieram go budzi się otworzy oczy ale za chwilę zamyka karnie go tak co 2-3 godziny po 20-30ml

Ciesz się tym stanem bo on minie [emoji30] u nas był piękny miesiąc miodowy ,spała,jadła i tak w kółko a teraz to czasem walka by zasnęła przez te kolki. A masz pokarm ? A to już jesteście w domu ? Jak Sarze brali krew z piętki to płakałam jak to widziałam [emoji24]

Ja mam zwykły przewijak na łóżeczku. Podobno przewijak i tak na krótko, koleżanki mi mówiły ze 4-6mcy góra bo potem dziecko za duże także jakoś tego nie rozkminiałam.

Ja właśnie nie mam miejsca w sypialni na łóżeczko - wiec chce kącik do przewijania i kosz Mojżesza .... nie wiem już jak to urządzić ....

reklama
Do góry