reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No dziś była położna i powiedziała że ma lekka ale ja mówie że to dziwne to jak wczoraj wychodziłam ze szpitala to go badali i niby nie miał , ale położna moja mówi że tak się zdarza że dzieci dostają w domu po 3 dniach od narodzin ale nic groznego.

Jak jest zażółcenie to teraz musisz go często karmić nawet ci 2h by jak najszybciej to wypłukał z siebie . Wiem ze ciężko jak on taki śpiący ale musisz bo żółtaczka mimo ze to fizjologia to potrafi być niebezpieczna . To jest właśnie wypuszczanie po drugiej dobie do domu . U mnie tez nie było a jak przyszła położna w poniedziałek to oczywiście już była i walczyłam z nia prawie 2tygodnie . Aż w końcu poszłam i zrobiłam wyniki z krwi jo do głowy już dostawałam bo miałam wrażenie ze ona cały czas jest żółta .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tylko że ten już jest z podwójną mata,czyli dla bliźniaków, i wtedy wychodzi zdecydowanie taniej ;-)
W babysense tez masz 2 krazki i na poczatku uzywasz jednego dla jednego dziecka wiec musisz poczytac czy mozna uzyc dla dwojki. Zasada jest taka ze jak niemowle to 1 mata a jak ciut starsze to dajesz dwie do jednego lozeczka bo dziecko sie przemieszcza

W babysense tez masz 2 krazki i na poczatku uzywasz jednego dla jednego dziecka wiec musisz poczytac czy mozna uzyc dla dwojki. Zasada jest taka ze jak niemowle to 1 mata a jak ciut starsze to dajesz dwie do jednego lozeczka bo dziecko sie przemieszcza
Ok to popatrze, tu są właśnie takie że mają dwie lub cztery. Poszukam w tych babyseanse.
A może mamy bliźniaków pomogą? @anetka303 @adunnnia90 ?:-)

Marcelinie spadał cukier i nie mogla wstać podawałam pokarm szczykawka i takim wężykiem ssała po kilku dobach już butelka jadła .Butelka cyc butelka cyc I tak w koło :laugh2:
U mnie idzie butelka cyc albo sam cyc zalezy ile zje tego cyca czasem dorabiam mleko jak nie mam odciągniętego pokarmu bo od wczoraj tak mi bolą cycki i napuchły że ściągam pokarm

Ok to popatrze, tu są właśnie takie że mają dwie lub cztery. Poszukam w tych babyseanse.
A może mamy bliźniaków pomogą? @anetka303 @adunnnia90 ?:-)
A ja mam od razu podpiete 2 krazki. Dzieci nawet jak mialy kilka tygodni to wedrowaly po lozeczku. Tzn lezac na brzuszku podkulaly nozki i prostowaly co prowadzilo do tego ze zsuwali sie w dol materaca. Ale w istrukcji mowa jest o tym ze na poczatku moze byc jeden krazek. Ja zawsze inaczej haha

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017

Jak jest zażółcenie to teraz musisz go często karmić nawet ci 2h by jak najszybciej to wypłukał z siebie . Wiem ze ciężko jak on taki śpiący ale musisz bo żółtaczka mimo ze to fizjologia to potrafi być niebezpieczna . To jest właśnie wypuszczanie po drugiej dobie do domu . U mnie tez nie było a jak przyszła położna w poniedziałek to oczywiście już była i walczyłam z nia prawie 2tygodnie . Aż w końcu poszłam i zrobiłam wyniki z krwi jo do głowy już dostawałam bo miałam wrażenie ze ona cały czas jest żółta .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak teraz dostaję od dziś co 1,5h lub 2 h jedzonko i często kupki robi dziś jeszcze były zielone ale ostatnią zrobił brązowa, i dużo też sisia. Budzimy go bidulka :)

A my mamy 14 tygodni i 6300 .
I ulewa nam się mleczko i bardzo płaczemy ....
Dostałysmy syropek na zgage trochę pomógł Ale dziś zmieniliśmy jeszcze mleczko ....
Śpi jak anioł z mamusia
MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1521364857894.jpg_1521364859803.jpeg
od 21 do 6 mniej więcej za to w dzień cały czas na rękach i ulewa i ulewa i płacze i krzyczy . ...
W dzień drzemki 2x 30 minut .....

Załączniki

• MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1521364857894.jpg_1521364859803.jpeg
    MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1521364857894.jpg_1521364859803.jpeg
    206,7 KB · Wyświetleń: 460
A ja mam od razu podpiete 2 krazki. Dzieci nawet jak mialy kilka tygodni to wedrowaly po lozeczku. Tzn lezac na brzuszku podkulaly nozki i prostowaly co prowadzilo do tego ze zsuwali sie w dol materaca. Ale w istrukcji mowa jest o tym ze na poczatku moze byc jeden krazek. Ja zawsze inaczej haha

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017
I Wy macie babyseanse z tego co pamietam,tak?:-)

reklama
A my mamy 14 tygodni i 6300 .
I ulewa nam się mleczko i bardzo płaczemy ....
Dostałysmy syropek na zgage trochę pomógł Ale dziś zmieniliśmy jeszcze mleczko ....
Śpi jak anioł z mamusia Zobacz załącznik 843077 od 21 do 6 mniej więcej za to w dzień cały czas na rękach i ulewa i ulewa i płacze i krzyczy . ...
W dzień drzemki 2x 30 minut .....
Cudowna jest :-D

Do góry