reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Które ładniejsze????
1521558961-6717e4d9d3c5738c-aaaaaa.jpeg

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Póki co da się w nim zrobić tylko sok z cytrusów. To robię z czerwonych pomarańczy, zwykłych i cytrynę. A przyniosę jutro z piwnicy taki większy do którego można wrzucić jabłka, banana , kiwi itp :) więc troszkę lepszy. Ale same cytrusy też pycha, kazał mi lekarz duzo ich jeść po na ostatniej wizycie :)

Nie mam pojęcia nawet jak taki plan wygląda :o

Ty kochana nawet nie czytaj o tego typu awariach, bo Ciebie trzyma się pech do takich atrakcji.. u mnie jak narazie pralka, ale też Cię gonie ::oops:
No fakt, jakiegos pecha mam. Oby to juz byl koniec.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Czyli też po 3 tygodniach :D a myślisz , że mój lekarz będzie miał coś przeciwko , że tak szybko znowu na wizytę przyszłam ? I czy ten tydzień nie będzie przeszkadzał w zrobieniu krzywej cukrowej ? :/ O tym zapomniałam..

W takim razie muszę zacząć już szukać :o skoro tak ciężko ją kupić :p

Mój K i moja mama z chęcią :D

Haha no :D
Moja nie ma nic przeciwko, że chodze co 3 tygodnie ☺️ a ja jestem spokojniejsza bo tak co miesiąc to mi strasznie długo. A na glukozie juz bylam przed poprzednia wizyta a jutro kończę 23 tydzień, na wizycie miałam 21+5

Myślę że kwota ok , jednak się uzbiera wszystkiego. A rzeczy super

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Pisałam kwoty mniej więcej na oko. Więc albo wyjdzie więcej albo mniej albo się wyrówna :p ale w końcu będziemy mieli wszystko kupione, komode też za kilka dni zamawiamy od tego Pana który sam robi meble i dzięki temu po tych zakupach już będziemy mogli robić dalej w mieszkaniu :)
Dziękuje :)
Fajnie, ze K wyjechal zadowolony[emoji5] No i niedlugo juz wraca[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Na szczęście za tydzień :)
Fajne zakupy [emoji106][emoji4]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Twój wózek też super :)

@klaudiaa975 jeśli chodzi o odżywkę do paznokci Eveline to z tego co pamiętam zawiera bardzo szkodliwy ogólnie, już nawet nie w ciąży - formaldehyd.. Wiem że był ten składnik w ten 8in1 ale w tej ck ty masz nie wiem.. Poczytaj na necie

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]
Dzięki , że odpisałaś :) sprawdziłam w składzie i nie ma. Na internecie też pisze , że ta jest okej w ciąży. Ale mimo wszytko paragon w portfelu czeka na możliwa wymianę .. będę jeszcze czytać.

reklama
Dzięki , że odpisałaś :) sprawdziłam w składzie i nie ma. Na internecie też pisze , że ta jest okej w ciąży. Ale mimo wszytko paragon w portfelu czeka na możliwa wymianę .. będę jeszcze czytać.
Najlepiej sprawdzić :) ale jak nie ma to możesz śmiało używać :)

p19u3e3ka0y8lun2.png

27.06.17 Anastazja [*]

Do góry