reklama
Kasiuniaxv
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki, wszystko będzie w porządkuDziewczyny o 10 mam połówkowe...poziom lęku 100%.Trzymajcie kciuki
I to chcialam usłyszećWątpię. Poza tym zapomnisz o wszelkich psychosomatycznych dolegliwościach gdy zaczniesz zwijać się z bólu. ;-)
Ja tylko nadmienię jedno. Każdy objaw lęków, fizyczny siedzi nie w dolegliwościach a w głowie.
Rozmawiacie z Waszymi głowami?
Ja czesto i póki co udaje mi się uniknąć ataków paniki.
Najbardziej nie lubiłam być poza domem sama ale wytłumaczyłam sobie że wokół jest tylu ludzi którzy mogą mi pomoc. Wezwać pogotowie. Reanimowac.... I to pomaga
Skupianie się zamiast na leku a np. na tym kto mi pomoze w razie gdybym zasłabła skutecznie odwraca od leku uwagę i ten mija.
Wracajac do porodu. Oba miałam SN bez ZZO jeden z OXY i powiem Wam że przynajmniej mój organizm jrst tak zmyślny że czułam się kak w letargu
W pewnym momencie bol był tak silny ze go.... nie czułam. Jakies czesci mozgu sie powylaczaly czy cos.... nie wiem jak to nazwać....
No ja wlasnie nie bardzo sobie z tym radzę, tak jak teraz jest w miarę ok.. to już się na zapas boje bo zaczną się niedługo dni ze bede większość czasu sama.. ja ogólnie mam tak że jak mój M wyjezdza to juz mam problemy ze snem, spadek nastroju i inne. Teraz od jakiegos czasu jest glownie w domu, wiec mam wiekszy komfort psychiczny. Bardzo licze ze leki lepiej zaczną działać i jakos lzej to będę znosić no i wiosna przyjdzie, więcej słońca, to może też inaczej będzie..A powiedzcie mi dziewczyny jak sobie radzicie z tym że zostajecie same. Ja mam z tym duży problem i zawsze wtedy mam większe lęki a jak mam zostać sama z 2 letnia córka to już szaleje.
Cieszę się że wszystko okJuż po badaniach.Wszystko ok ale dla pewnosci ze wzgl.na antydepresanty muszę zrobic echo serca dziecka
No i super! Jak to dobrze że są teraz takie cuda i wszystko prawie można sprawdzić i zbadać u dziecka jeszcze w brzuchu. A jak dzidzia-ładnie pozowała?Już po badaniach.Wszystko ok ale dla pewnosci ze wzgl.na antydepresanty muszę zrobic echo serca dziecka
Edzik36
Dokładnie...chociaż ja spokoju nie zaznam jak nie zrobie tego echoNo i super! Jak to dobrze że są teraz takie cuda i wszystko prawie można sprawdzić i zbadać u dziecka jeszcze w brzuchu. A jak dzidzia-ładnie pozowała?
magdaswiet
Doktor napewno widzial serduszo dokładnie na usg i tętno czy miarowe wiec to tylko formalność:-) nie stresuj sięDokładnie...chociaż ja spokoju nie zaznam jak nie zrobie tego echo
Edzik36
No tez tak myslę bo w opinie wszystko ok.powiedziala,ze to dodatkowe bsdanue ze względu na to,że biorę antydepresanty.Dzidzia duża.Doktor napewno widzial serduszo dokładnie na usg i tętno czy miarowe wiec to tylko formalność:-) nie stresuj się
reklama
edzik ciesze sie ze wszystko okNo tez tak myslę bo w opinie wszystko ok.powiedziala,ze to dodatkowe bsdanue ze względu na to,że biorę antydepresanty.Dzidzia duża.
zastanawiam sie nad necia 121 , czy jest tak zajeta i jeszcze obolała po cc, czy cos nie tak u niej ;/
widze ze nas przybywa....coś strasznego to nasze choróbsko
edzik i co,opinia sie niezmieniła siusiak nie wyrósł ? ja mam jutro połówkowe i tak sie zastanawiam czy aby napewno sie tam nic u mojej małej niezmieniło
Podziel się: