reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarówki z nerwicą

edzik ciesze sie ze wszystko ok :)a to echo serca tez bym chciała zrobic,ty to dostałas skierowanie do szpitala?fajnie ze twoj lekarz ci to zaproponował,bedziesz miała juz pewnosc ze jest ok :)
zastanawiam sie nad necia 121 , czy jest tak zajeta i jeszcze obolała po cc, czy cos nie tak u niej ;/
widze ze nas przybywa....coś strasznego to nasze choróbsko :(
edzik i co,opinia sie niezmieniła siusiak nie wyrósł ? ja mam jutro połówkowe i tak sie zastanawiam czy aby napewno sie tam nic u mojej małej niezmieniło ;)
Hejka!no dalej dziewczynka:).ja polowkowe mialam w przychodni i tez w przychodni mam miec echo ale dopiero 30.04.Bede trzymac za Ciebie kciuki !Na pewno bedzie ok!

reklama
a no dziekuje :)
edzik a jak po zwiekszeniu dawki sie czujesz ? u mnie depresja straszna totalna niemoc :( moze przez ta zime,jeszcze jak przeczytałam ze ty masz obraz chorej bezradnej mamy w pamieci,odrazu u mnie wizja i strach ze moj synek tez bedzie miał taki moj obraz :( mam nadzieje ze po powrocie do swoich lekow wruce do siebie,i mu to wynagrodze ale jak zniesc tyle miesiecy jeszcze :(

a no dziekuje :)
edzik a jak po zwiekszeniu dawki sie czujesz ? u mnie depresja straszna totalna niemoc :( moze przez ta zime,jeszcze jak przeczytałam ze ty masz obraz chorej bezradnej mamy w pamieci,odrazu u mnie wizja i strach ze moj synek tez bedzie miał taki moj obraz :( mam nadzieje ze po powrocie do swoich lekow wruce do siebie,i mu to wynagrodze ale jak zniesc tyle miesiecy jeszcze :(
Wiesz co ja przy tej sertralinie 75mg mam mega migrene więc zostawię 62.5.Najwyzej zwieksze,jak bedzie krytycznie.Poki co nocki dalej z nerwicową delirką ale czuję,że muszę głową popracować.. dzisiaj terapia znów mnir natchnęła do działania.A Ty Dzema co bierzesz bo zapomniałam?No i Twoj syn nie musi mieć moim lęków z dzieciństwa...Ty jesteś świadoma,że może to wpłynąć na Twojego syna...moja mama nie była

U mnie też dziewczyna :) mi nic o echo serca nie mówiono... Lekarz mówił że serce zdrowe.
No u mojej córki też zdrowe ale to taki dodatek.Może przychodnia ma kontrakt ...nie wiem.Ja do gina chodzę prywatnie,jedynie polówkowe na NFZ z racji wieku i to ta sama lekarz robi więc może dała mi extra badanie za free,a resztę dalej u niej w prywatnym gabinecie

Dziewczyny u mnie od dwoch dni słonecznie i czuje sie troche lepiej, staram sie sobie czas organizować. Miejmy nadzieję, ze jak przyjdzie prawdziwa wiosna to każda z nas poczuje sie lepiej;) zazdroszczę Wam tych dziewczynek w brzuchu u mnie chłopczyk, no ale najważniejsze żeby był zdrowy

Dziewczyny u mnie od dwoch dni słonecznie i czuje sie troche lepiej, staram sie sobie czas organizować. Miejmy nadzieję, ze jak przyjdzie prawdziwa wiosna to każda z nas poczuje sie lepiej;) zazdroszczę Wam tych dziewczynek w brzuchu u mnie chłopczyk, no ale najważniejsze żeby był zdrowy
U mnie w 16 tygodniu powiedzial że chłopczyk, a na polowkowym że 100% dziewczyna :) u mnie damska cześć rodziny jest wniebowzieta :)

reklama
Czyli dziewczynki ilościowo wygrywają-u mnie też dziewczynka (podobno ;))
Dziewczyny czy wy też męczycie się już jak chodzicie? U mnie 29 tc a wyprostować się ciężko, przejdę 300 m i zdycham a kiedyś chodziłam kilometrami wszędzie na piechotę.

Do góry