reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Dziewczyny u mnie od dwoch dni słonecznie i czuje sie troche lepiej, staram sie sobie czas organizować. Miejmy nadzieję, ze jak przyjdzie prawdziwa wiosna to każda z nas poczuje sie lepiej;) zazdroszczę Wam tych dziewczynek w brzuchu u mnie chłopczyk, no ale najważniejsze żeby był zdrowy
Anncia kolejna będzie dziewczynka:)u mnie też pierwszy jest synek

reklama
U mnie w 16 tygodniu powiedzial że chłopczyk, a na polowkowym że 100% dziewczyna :) u mnie damska cześć rodziny jest wniebowzieta :)
Mi już w 13 tyg dwóch lekarzy powiedziało, ze chlopiec heh i każde kolejne badanie, w tym polowkowe tylko to potwierdziły:) mój M to się cieszy.. mowi ze bede chciala jeszcze na pewno próbować.. a jakby była pierwsza dziewczynka to możliwe że bym sobie juz odpuściła kolejna ciaze;)

Czyli dziewczynki ilościowo wygrywają-u mnie też dziewczynka (podobno ;))
Dziewczyny czy wy też męczycie się już jak chodzicie? U mnie 29 tc a wyprostować się ciężko, przejdę 300 m i zdycham a kiedyś chodziłam kilometrami wszędzie na piechotę.
No ja w 21 i tez zaczynam zadyszkę i kręgosłup daje się we znaki

Dziewczyny czy wy też męczycie się już jak chodzicie? U mnie 29 tc a wyprostować się ciężko, przejdę 300 m i zdycham a kiedyś chodziłam kilometrami wszędzie na piechotę.
Mam podobnie, śmieje się ze przed porodem to będę się kulac :)

Tez tak mam.. zaczelam spacerować ostatnio i np dzisiaj po 30 min spacerze az w glowie mi sie krecilo.. po sklepach tez nie mam sil latać, wejdę gdzieś do jednego i juz mam dosyc. Chociaz ja przed ciaza tez malo ruchu mialam, wszedzie tylwk autem sie wozilo, do tego papierochy także kondycji teraz zero:/

Jeszcze przed zajściem w ciążę myslalam ze jak juz zajde i urodze to max rok i będę chciała kolejne dziecko.. Ale teraz.. No nie wyobrażam sobie;)

reklama
Jeszcze przed zajściem w ciążę myslalam ze jak juz zajde i urodze to max rok i będę chciała kolejne dziecko.. Ale teraz.. No nie wyobrażam sobie;)
Kiedyś jak bralam leki i było spoko, to chciałam miec co najmniej trójkę... A teraz to już sama nie wiem czy na drugie się zdecyduje

Do góry