reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja pytanko z innej beczki.Mam po cc strasznie ale to strasznie opuchnięte nogi i łydki przed ciążą miałam tylko stopy i place ale bez łydek,moja położna mówi że to zniknie ale jest masakra nawet żadnych butów ubiorę żeby nawet z dzieckime wyjść na dwór na 15 min bo na tyle możemy chyba że w klapkach męża ;) może któraś z was wie czy to normlane bo dla mnie to jest nie normlane a ciśnienie mam OK

reklama
A ja pytanko z innej beczki.Mam po cc strasznie ale to strasznie opuchnięte nogi i łydki przed ciążą miałam tylko stopy i place ale bez łydek,moja położna mówi że to zniknie ale jest masakra nawet żadnych butów ubiorę żeby nawet z dzieckime wyjść na dwór na 15 min bo na tyle możemy chyba że w klapkach męża ;) może któraś z was wie czy to normlane bo dla mnie to jest nie normlane a ciśnienie mam OK
To normalne, ja w ciąży wogole spuchnietych nóg... A po cc MASAKRA że mąż jak nas odbierał 16 grudnia to w zwykłych plastikowych o dwa rozmiary za dużych klapkach wychodzilam bo nie było. Mowy o jakich kolwiek butach i w domu też ok dwa tyg się utrzymywała ta opuchlizna na stopach i kostkach że kostek nie było widac

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy po CC tak z ciekawości pytam czy wasi lekarze mówili po jakim czasie możecie wrócić do ćwiczeń ? Wiem że po naturalnym to okres ok 6tyg a nie do końca wiem jak to się ma do CC bo na internetach różnie piszą

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój lekarz jak. Byłam. Na kontroli to mówił. Ze rowerek i delikatne ćwiczenia tak ale brzuszki i siłownia po pół roku

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

To woda zejdzie Ja tez miałam z tym problem.... niestety połóg nie jest kolorowy i po długich 9 miesiącach hormony musza się ogarnąć i to nie będzie niestety tak szybko [emoji30]

Moda moda, ale jesli niosloby to za soba az takie ryzyko to moda nie mialaby tu nic do rzeczy.
Nie rozumiem zwiazku alergii z przebiciem uszu? Co ma jedno do drugiego?
A co to gojenia sie to zaklada sie specjalne kolczyki i nie sciaga sie przez miesiac. Odkazasz tylko dziurke dookola. U nas nie bylo nawet zaczerwienienia. I mysle, ze jej nie bolalo, bo nigdy nawet uszka nie dotknela, a gdyby bolalo to by pewnie to robila. Aha no i nie plakala w trakcie przebijania.

Alergia na nikiel, który jest we wszystkich kolczykach. Podrażnia on układ immunologiczny dziecka i może powodować uczulenie i alergie. Oczywiście nie musi tak być. Każdy robi jak uważa, ja bym tutaj nie kierowała się modą.

Dziewczyny a powiedzcie mi jakie kupowalyscie najmniejsze ciuszki?? Bo planujemy jechać do galerii z wyprzedazami i tam jak beda dobre ceny to pokupowac. Mam już kilka ciuszkow w rozmiarze 56-ze 3 body, pajacyk, spodenki i kaftanik a i 2 czapeczki i sie zastanawiam ile tych ciuchow w rozm 56 potrzeba

Dziewczyny a powiedzcie mi jakie kupowalyscie najmniejsze ciuszki?? Bo planujemy jechać do galerii z wyprzedazami i tam jak beda dobre ceny to pokupowac. Mam już kilka ciuszkow w rozmiarze 56-ze 3 body, pajacyk, spodenki i kaftanik a i 2 czapeczki i sie zastanawiam ile tych ciuchow w rozm 56 potrzeba
Ja mam właśnie 56 najmniejszy i mam ich dosyć sporo. Zależy jaki dzidziuś się urodzi. Ale podejrzewam, że niewiele z tego rozmiaru potrzeba bo na początku dzieci rosną szybko.

Ja mam właśnie 56 najmniejszy i mam ich dosyć sporo. Zależy jaki dzidziuś się urodzi. Ale podejrzewam, że niewiele z tego rozmiaru potrzeba bo na początku dzieci rosną szybko.
No wlasnie. Zobaczymy czy uda mi sie cos drapnac tam w dobrych cenach. Zawsze jest wyjscie kupic spodenki i bluzeczki wieksze i podwijac ale tyle sie czlowiek staral o dzieccko ze teraz nie wypada dziadowac

reklama
Normalne niestety

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Do góry