reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Droga przez In vitro

WhisperedHope

Aktywna w BB
Hej dziewczyny 🌸
Po przeszukaniu forum nie znalazłam aktualnego wątku dotyczącego in vitro z 2025 roku, a przecież zaraz zacznie się kolejny rok. Jeśli taki post już istnieje i po prostu się mylę — bardzo proszę, podeślijcie linka 🙏

Pomyślałam, że może warto stworzyć tu przestrzeń do wzajemnego wsparcia i wymiany doświadczeń. Może komuś coś pomogło, może ktoś jest na podobnym etapie. Dla mnie to wsparcie jest naprawdę bardzo ważne w tym czasie starań — przynajmniej ja tak czuję i bardzo go potrzebuję 🤍

Zacznę od siebie:
Staramy się już ponad 3 lata. Jestem po pierwszej procedurze in vitro. Niestety z dwóch zarodków nie zostało nic do transferu. Informację dostaliśmy telefonicznie tuż przed świętami, w dniu, w którym miał odbyć się transfer — to był bardzo trudny moment.
Aktualnie czekam na okres i planuję ponownie umówić się do kliniki. Mam 32 lata, przyczyna niepłodności jest nieznana. Podczas ostatniej punkcji było kilka pustych pęcherzyków, więc być może tu leży problem.

A jak jest u Was?
Na jakim jesteście etapie starań, jak się czujecie psychicznie i fizycznie w tym wszystkim?
Będzie mi bardzo miło, jeśli podzielicie się swoimi historiami 💛

Ściskam każdą z Was 🤍

reklama
Myślę że bez sensu kolejny, najaktualniejszy to invitro- refundacja. Dużo dziewczyn zostało w tym roku mamami, dużo czeka na bąble w przyszłym roku. No i niedługo mamy będą wracać pewnie po drugie dzieciaczki 😀

reklama
Do góry