reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny a powiedzcie mi jakie kupowalyscie najmniejsze ciuszki?? Bo planujemy jechać do galerii z wyprzedazami i tam jak beda dobre ceny to pokupowac. Mam już kilka ciuszkow w rozmiarze 56-ze 3 body, pajacyk, spodenki i kaftanik a i 2 czapeczki i sie zastanawiam ile tych ciuchow w rozm 56 potrzeba
Moja się urodziła 3650 i 56cm i długo ten rozmiar nosiła

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

reklama
Ja zrobię tak jak ja miałam z tymi kolczykami. Miałam kilka lat, sama chciałam, to była moja pierwsza dojrzała decyzja hehe. Pamiętam jak mama wielokrotnie mnie pytała czy chcę. Wrylo mi się w pamięc to wydarzenie, nie było to takie hop siup

Ja zrobię tak jak ja miałam z tymi kolczykami. Miałam kilka lat, sama chciałam, to była moja pierwsza dojrzała decyzja hehe. Pamiętam jak mama wielokrotnie mnie pytała czy chcę. Wrylo mi się w pamięc to wydarzenie, nie było to takie hop siup

U Mnie było podobnie . Chciałam mieć na komunie i Mama mi przebiła . Tak szybko jak założyłam tak szybko ściągnęłam bo ropiały mi strasznie uszy [emoji12] później dziurki zarosły i przebijam ponownie w liceum . Osobiście jestem alergikiem i uczula mnie większość biżuterii i niestety nosze okazjonalnie [emoji30] myśle ze tez dam jej taki wybór [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To normalne, ja w ciąży wogole spuchnietych nóg... A po cc MASAKRA że mąż jak nas odbierał 16 grudnia to w zwykłych plastikowych o dwa rozmiary za dużych klapkach wychodzilam bo nie było. Mowy o jakich kolwiek butach i w domu też ok dwa tyg się utrzymywała ta opuchlizna na stopach i kostkach że kostek nie było widac

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie właśnie łydki jeszcze są mega duze,jak napuchna nogi tonaż ciężko się chodzi,mąż rozmasowuje ale da na chwile,opuchlizna dalej jest chodzi o ta ulgę na chwilę,bo nawet ciężko poruszać palcami u nog

Moja się urodziła 3650 i 56cm i długo ten rozmiar nosiła

O widzisz. Czyli musze miec troche tych ciuszkow. Bardzo Ci dziekuje za odpowiedz bo wlasnie najwazniejsze sa dla mnie odpowiedzi kobiet ktore juz urodzily a Twoja córka byla taka fajna, nie jakas malutka-bardzo dziekuje❤

Dziewczyny jak z lekami na kolke czy zabki, mialyscie juz kupione w wyprawce tak asekuracyjnie czy kupowalyscie dopiero gdy byla taka potrzeba?

reklama
O widzisz. Czyli musze miec troche tych ciuszkow. Bardzo Ci dziekuje za odpowiedz bo wlasnie najwazniejsze sa dla mnie odpowiedzi kobiet ktore juz urodzily a Twoja córka byla taka fajna, nie jakas malutka-bardzo dziekuje[emoji173]
Nie ma za co. Szybciej przeszła z 62 na 68 niż z 56 na 62. I wiadomo rozmiar rozmiarowi nierówny...

Do góry