reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No właśnie ja też siedzę sama i po prostu za dużo internetu bo naoglądam się fajnych rzeczy i chciałabym to już kupić. Te większe rzeczy typu własnie wózek, mebelki czy łóżeczko to chciałabym z nim konsultować, ale np jaki kolor prześcieradła czy z czego jest zrobione to wydaje mi się, że nie jest mi już do tego potrzebny :)
No raczej :-) ja też duże, główne zakupy planuje z m ale ciuszki i tego typu akcesoria zakupuje sama i zawsze pokazuje po :-)

reklama
Dreams od kiedy podajesz wit c? Bo sie wlasnie zastanawiam czy zamawiac? Czy ma znaczenie czy sn czy cc i czy kp a mm?

I jakie to czopki na uspokojenie?

Ja musze miec zspasy wszystkiego wiec sie zaopatrzam[emoji6]
Czopki Viburcol i stosuje się je doraźnie. Wit C nie wiem czy trzeba na stałe mi pediatra poleciła przy przeziębieniu [emoji4]

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Ja tak ale to zalezy od faceta. Moje kolezanki sa chore jak maja isc z facetem na zakupy a ja kocham zakupy z moim mezem:) stoje w przymierzalni i on mi przynosi ciuchy ktirych bym pewno sama nie wzięła a ktore super mi pasuja. I wogole konsultuje z nim chyba wszystko, ake to działa w dwie strony:)
Też z mężem zakupy ubraniowe robię. Nikt mi lepiej od Niego nie doradzi heh

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

A ja wam powiem, że leki kupiłam dopiero w 8 dniu życia dziecka. Wszystko to co zalecił lekarz i mam tylko wit. D i czopki na gorączkę.
Kochana a jakie czopki bo wszystko co widzę na gemini to od 3mca? Ja mam tylko wit D bo tak na szkole rodzenia kazali i nic więcej bo za dużo dawać to też niedobrze. Jezeli już sie chce to powinno sie badanie zrobić niedoboru wit tak nam tlumaczono.

O dopiero zainstalowałam tą aplikacje :-) ale dużo tu nowości [emoji14]
A można wyłączyć powiadomienia aby mi nie piszczal caly czas telefon??:-)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
W ustawieniach już to znalazłam. Ale jak.ja zablokowalam telefon to mimo iz mam wlaczone powiadomienia to nie pika a ja przecież muszę byc ns bieżąco[emoji12]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana a jakie czopki bo wszystko co widzę na gemini to od 3mca? Ja mam tylko wit D bo tak na szkole rodzenia kazali i nic więcej bo za dużo dawać to też niedobrze. Jezeli już sie chce to powinno sie badanie zrobić niedoboru wit tak nam tlumaczono.

My mamy Efferalgan, ale na cale sczeszcie nie musieliśmy jeszcze jego używać.

reklama
Dziewczyny a ile przed porodem kupujecie/kupowaliście kosmetyki dla maluszków? [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry