Agniecha1508
Fanka BB :)
Wszystko bez receptyO musze posprawdzać co ja połykambo co za dużo to chyba tez nie zdrowo
ale chyba twoje wspomagacze nie są na receptę??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko bez receptyO musze posprawdzać co ja połykambo co za dużo to chyba tez nie zdrowo
ale chyba twoje wspomagacze nie są na receptę??
Nie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hmmm, przy takiej becie jak ostatnio miałaś (jeśli dobrze pamiętam to w poniedziałek ponad 2000) to dziwne, że nic nie widać... Koniecznie sprawdź betę jak teraz wygląda.
Tak 5dniowy a dzisiaj jest 9 dzien po transferze
Dziewczynki a dlaczego oni niektórym podają trójki, a innym piątki? Z czego to wynika?
Ja w 9dpt miałam 86, więc spokojnie :-) teraz już mamy 14tydzień :-)
Biedroneczko ilu dniowy miałaś zarodek?A kiedy zobaczyłaś zarodek na usg?
Biedroneczko ilu dniowy miałaś zarodek?
Hmm...a co lekarz mówi? U mnie w 20dpt blastki byl pecherzyk i zarodek a beta prawie 10 tysięcy. Czyli teoretycznie ale powtarzam teoretycznie u Ciebie w 22 powinno byc. Ale rozne rzeczy juz tu na forum sie dzialy.3