G
gosc12
Gość
Głupotki gadaszJa jeszcze w nogach i dupie jako tako ale brzuch mi ta wywaliło masakra a taka zgrabna byłam [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Głupotki gadaszJa jeszcze w nogach i dupie jako tako ale brzuch mi ta wywaliło masakra a taka zgrabna byłam [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde suuuuuuuuuper [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] jestem z Ciebie dumna , że byłaś taka twarda [emoji4]VICTORIAzaczęło się od tego, że K przyszedł pokazać, że nauczył psa komendy "leżeć" bo pies nie mógł załapać a na koniec przytulił mnie i przeprosił i powiedział, że się stęsknił
![]()
![]()
No a tu wszystko tlumaczyc gorzej jak dziecku. Meczace to strasznie, bo czasem czlowiek tak by chcial zeby przyszedl i zrobil czy powiedzial cos co mi sprawi przyjemnosc. Tak sam z siebie. A tu sie o wszystko trzeba prosic.No wiem wiem o czym mówisz [emoji20] a czasami tak niewiele trzeba nie. No ale facet to musi mieć wszystko dokładnie wyjaśnione o co chodzi bo inaczej niezrozumie przynajmniej większość. Pod tym względem jesteśmy inni , kobiety to jakoś tak się więcej potrafią domyślić [emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie [emoji52]No a tu wszystko tlumaczyc gorzej jak dziecku. Meczace to strasznie, bo czasem czlowiek tak by chcial zeby przyszedl i zrobil czy powiedzial cos co mi sprawi przyjemnosc. Tak sam z siebie. A tu sie o wszystko trzeba prosic.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Będę miała komodę 120 na szerokość i 8szulad. To ile według Ciebie kupić kompletów ?Ja kupiłam dwa kompletyale jak już będę miała właściwą komodę to będę wiedziała czy mi wystarczy
one mają dokładnie takie przeznaczenie aby wszystko było poukładane
i widziałam filmik na którym jest pokazane jak ładnie wszystko wygląda
![]()
No ja też wcześniej o takich nie myślałam. Ale brat cioteczny K ma nam taki dać. Dlatego się interesuje [emoji6]Ja w ogole nie bralam takich pod uwage. Ale jak kto woli. Zalezy tez po jakim tetenie sie glownie jezdzi.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
O matko mogłaś mi tego nie pisać [emoji50][emoji23][emoji23] teraz mi się będzie tak kojarzyć [emoji23][emoji23][emoji23]I myślisz ze jak kupie kilka kompletów po 6 to zajmę jakoś całe miejsca w szufladach ? I jak tam powklada ciuszki małej to nie będzie pomięte baardzo ?
Super są te kola. Ale jak dla mnie to spacerówka na takich kołach wygląda jak wózek inwalidzki.![]()
To ja swojego chyba nie doceniam. Bo mnie drażniło zawsze jak siadał i te swoje teksty : kocham Cię bardzo, jesteś całym moim życiem. Albo dziękuje , że Cię mam. Jesteś taka piękna. Bla bla . Nie wiem co mu wtedy odpowiadaćNo a tu wszystko tlumaczyc gorzej jak dziecku. Meczace to strasznie, bo czasem czlowiek tak by chcial zeby przyszedl i zrobil czy powiedzial cos co mi sprawi przyjemnosc. Tak sam z siebie. A tu sie o wszystko trzeba prosic.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
To znaczy że ciężki jest, kurcze nawet nie wiem jaki konkretnie to model bo K pokazał mi ostatnio zdjęcie i zwróciłam uwagę ba te koła..Jak raz pojezdzisz to się zakochasznie ma porównania z modnym i wózkami na skretnych kołach które potrafią stanąć dęba.. skręcanie to Pikuś. Bez przesady że trzeba jakiejś siły do tego...najwygodniejszy wózek dla dziecka ale i dla rodzica do prowadzenia. Nie czuć nierówności a dziecko się buja jak w żadnym innym. Jedyna dla mnie wada to waga. No i dla mnie tylko jako głęboki
![]()