reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

A ja już miesiąc chodzę do dietetyka i średnio mi to wychodzi tzn. schudłam 3 kg ale dopiero w tym tygodniu jakieś tłuszcze ruszyły a tak sama woda:crazy:. Pani dietetyk jest zadowolona ale ja nie bo jak kiedyś chodziłam (3 lata przed ciążą) to szedł kilogram na tydzień a teraz tak w kratkę. No i jakieś homeopatyczne specyfiki mi zapisała bo moja przemiana materii szwankuje (po ciąży to się cały organizm do góry nogami wywala) no i jeszcze L-karnitynę. Ech ile to trzeba się namęczyć żeby ładnie wyglądać.:baffled::dry::sad:

reklama
ja troche lece z wagi, ale nie wiem ile bo... nie mam wagi :-)
czuje po ubraniach...
pewnie wiekszosc z tego co ostatnio schudłam wypluwam z kaszlem...:crazy:

jestem pod wrazeniem dziewczyny waszych wizyt u dietetyka.
Mi by nie przyszło to do głowy jakoś... :-) naprawdę podziwiam..
A ja tak kocham jeść... :-D

Moja szwagierka byla pare razy u dietetyka, wydala troche kasy i za wizyte z tego co pamietam to 200zl:shocked2:i na rozne medykamenty ale nie starczylo jej samozaparcia i przestala. Wedlug mnie dietetyk nawet niepotrzebny tylko bardziej silna wola;-)a u niej niestety juz nawet nie chodzi o wyglad tylko o zdrowie...ale to temat tabu w rodzinie..

Jessuuu to gdzie ona chodziła do tego dietetyka że 200zł płaciła???!!! Ja płacę 50 zł za wizytę i 35 za zabiegi wyszczuplające i ujędrniające skórę (ten nieszczęsny galaretowaty brzuch:baffled:) A za homeopatię zapłaciłam 7zł za opakowanie a 2 opakowania starczają na cała kurację.

Elma no kurcze moze cos pokrecilam:confused::sorry2:hehe bo nei wiem czy to faktycznie mozliwe,zeby tyle kasy placic, za ustalenie diety, zwazenie, pomiar tluszczu chyba jeszcze, moze w tej cenie jakies sa medykamenty tez:confused:Ale jezdzila do Bielska.

boszzzzz jak się cieszę, że nie muszę się udzielać w tym wątku, Ba! nawet się ucieszyłam jak przytyłam 2 kg po agro-żarciu w Brennej :-D
Niemniej jesdnak kibicuję i trzymam kciukasy:tak:

To ja nie wspomne o warszawskich cenach:baffled: tu sa tacy co nawet 400 zł biora za wizyte:angry::angry::angry::angry::angry: no a ja bylam dzis u lekarza i dowiedzialam sie ze mam nerwice jelitowa oraz kamien o srednicy 16 mm i od razu pod noz mam isc:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale najpierw musze schudnac :-p:cool2: jakies 10 kg...........zebym szybciej wyzdrowiala po zabiegu:dry: no moze teraz wezme sie za siebie bo mam jakis pretekst..............tylko oby tej silnej woli starczylo bo akurat do odchudzania mam slomiany zapal:sorry2:

waże tyle co przed ciążą czyli o jakieś 5kg za dużo.
żadnej dietetyczki nie odwiedzam, wiem,że jem za dużo słodyczy i za mało ćwicze.:zawstydzona/y:
ale się staram;-)od tego tygodnia:tak:

reklama
Do góry