reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@misis188 A jak tam? Czujesz coś ? Ja od wczoraj czuje to "muskanie " ❤ nie wiedziałam dokładnie o czym dziewczyny piszą ale teraz już jestem raczej pewna i to trochę gilgocze :D wczoraj od południa do wieczora dość często i teraz tez czuje. ❤ szkoda tylko że porządnego kopa jeszcze nie dostałam :p
@walczaca o szczescie A Twoje laleczki dają o sobie znać ? :)
Różnie:) to wlasnie jest takie gilganie:) czuje to raczej codziennie. Wczoraj robilam z Hubciem sernik i jak mu mowilam ze idziemy sobie zjesc sernika czy ze idziemy popatrzyc jak wyglada sernik w piekarniku to laskotal❤
Kochana a jezdzisz czasem.do Factory? Moja szwagierka jakis czas temu tam byla i ciuchy z reserved wychaczyla po 3, 5 zl-dzieciece oczywiscie. Jakbys wiedziala ze jest jakas taka akcja to pisz bo sie musze tam kiedys wybrac. Miałam jechac w niedziele ale kozwa auto zepsute

reklama
Różnie:) to wlasnie jest takie gilganie:) czuje to raczej codziennie. Wczoraj robilam z Hubciem sernik i jak mu mowilam ze idziemy sobie zjesc sernika czy ze idziemy popatrzyc jak wyglada sernik w piekarniku to laskotal❤
Kochana a jezdzisz czasem.do Factory? Moja szwagierka jakis czas temu tam byla i ciuchy z reserved wychaczyla po 3, 5 zl-dzieciece oczywiscie. Jakbys wiedziala ze jest jakas taka akcja to pisz bo sie musze tam kiedys wybrac. Miałam jechac w niedziele ale kozwa auto zepsute
Nie bo to w Wawie A ja mieszkam 100km od Wawy :D ale jak będę to nie omieszkam zajrzeć:D A Ty jesteś z Wawy ?

Ooo czyli imię już wybrane ? :D

Niekoniecznie. WystarcY sol fizjologiczna, a w razie zaczerwienienia alkohol pp prostu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny absolutnie nie uzywajcie alkohlu do dezynfekcji czegokolwiek u dzieci! A tym bardziej pepka. Poczytajcie o tym jak szybko wchlania sie alkohol do organizu przez skore tak cienka i wrazliwa jak skora niemowlecia/noworodka. Polozne w szpitalu bardzo nas na to uczulaly.

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017

@misis188 A jak tam? Czujesz coś ? Ja od wczoraj czuje to "muskanie " [emoji173] nie wiedziałam dokładnie o czym dziewczyny piszą ale teraz już jestem raczej pewna i to trochę gilgocze :D wczoraj od południa do wieczora dość często i teraz tez czuje. [emoji173] szkoda tylko że porządnego kopa jeszcze nie dostałam [emoji14]
@walczaca o szczescie A Twoje laleczki dają o sobie znać ? :)
Tak :-) Dziewczyny mnie łaskoczą dość często :-) ale nie są to jeszcze regularne ruchy.
No i my mamy problem z imionami :-)
Najbardziej podobają mi się Amelia i Alicja :-) i w sumie wydaje mi się że nie są bardzo podobne do siebie, tyle że zaczynają się na tę samą literke [emoji14]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Różnie:) to wlasnie jest takie gilganie:) czuje to raczej codziennie. Wczoraj robilam z Hubciem sernik i jak mu mowilam ze idziemy sobie zjesc sernika czy ze idziemy popatrzyc jak wyglada sernik w piekarniku to laskotal[emoji173]
A o którym mówisz factory? Bo są dwa ;-) ja w jednym bywam dość często na annopolu ale tu jest kiepski dział dziecięcy... :/

Tak :-) Dziewczyny mnie łaskoczą dość często :-) ale nie są to jeszcze regularne ruchy.
No i my mamy problem z imionami :-)
Najbardziej podobają mi się Amelia i Alicja :-) i w sumie wydaje mi się że nie są bardzo podobne do siebie, tyle że zaczynają się na tę samą literke [emoji14]

Piękne imiona ❤ fajne skróty np Melka i Ala :)
A mąż co na to ? :D

A o którym mówisz factory? Bo są dwa ;-) ja w jednym bywam dość często na annopolu ale tu jest kiepski dział dziecięcy... :/

Kolo Krakowa. Ja tam bylam 2 razy ale z wiadomych względów na dziecięcy nigdy nie patrzylam a teraz kiedyś sie chce wybrac i a nuż trafie na taka okazje. Ale to bedzie wypad dlugi bo musze meza garderobr zaopatrzyc:)

reklama
Do góry