reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cudownie :) Jaki duży maluszek :) A ile już przybrałaś że mówisz aż?

Mam tą samą koszulkę :D Kupiłam jakiś czas temu :) A ten sweterek brązowy fajny? Bo planuje go kupić o ile coś jeszcze będzie.
11 kg :( powiem Ci ze ja z mysla wlasnie po ten sweterek szlam mi sie podoba i mysle ze warto :>

reklama
[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] kolejne piękności [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Na to czekam[emoji7][emoji7]
1521723075-a6e0f7d5656c9c0b-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak wyszły te problemy z nerka to już całkiem mnie roz... co chwilę coś nowego , ale staram się ogarniać. Do tego całe dnie sama, nic niepotrafie zrobić jedyne co to sniadanie sobie zrobie i do lekarza pojade , mój po całym dniu zmęczony jeszcze musi zakupy obiad pranie itd widziałam wczoraj że już aż miał podkrazone oczy nic niepowie bo wie że leżenie to nie mój kaprys tylko musimy to przetrwać żeby z synusiem było wszystko oki no ale czasami tak mi go bardzo żal że jak złapie doła to potem każdy powód dobry żeby płakać. Ale musimy być silne jeszcze tylko 3 miesiące zostało przetrwamy to , a później będzie już dobrze [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj kochana dokladnie Cie rozumiem. Ja sie tak czulam w pietwszej ciazy. Dobijaly mnie te wieczne problemy, fatalne samopoczucie i jeszcze to lezenie. Masakra to byla i nawet nie chce tego wspominac. Tak wiec dokladnie Cie rozumiem. Wiem, ze Ci strasznie ciezko i jedyne co moge powiedziec na pocieszenie to to samo co Ty- jeszcze 3 miesiace yrzeba przetrwac. Juz blizej niz dalej[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Dziewczyny, wszystko ok [emoji4] mały ma już 720g ale moja lekarka powiedziała, że łożysko nie jest duże także na pewno i mały nie będzie wielki [emoji4] następna wizyta 9 kwietnia i glukoza do zrobienia [emoji57]
@Marika92 moja cytologia czysta, HPV zniknął sam [emoji6]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
No u mnie niestety HPV jak zrobiłam wtedy to był... A po jakim czasie ci zanikł??? I które miałaś? Bo są różne

p19u3e3knnye1f6w.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry