SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Mi się ciężko siada z pozycji leżącej bez pomocy rąk [emoji1][emoji23]Jeszcze nie bo nie mogę się zebrać z łóżka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się ciężko siada z pozycji leżącej bez pomocy rąk [emoji1][emoji23]Jeszcze nie bo nie mogę się zebrać z łóżka![]()
Te są akurat używane, obserwuje grupy dziecięce z mojego miasta i jak ktoś coś wystawia fajnego to kupuję [emoji4] za to wszystko 27zł zapłaciłam, H&M i Smyk [emoji4]piękne <3 ja po udanej wizycie lidl ;p a gdzie takie cuda ?
GrawitacjaMi się ciężko siada z pozycji leżącej bez pomocy rąk [emoji1][emoji23]
![]()
Noo bardzo mnie ciągnie w dół [emoji16][emoji16][emoji16]Grawitacja![]()
Jesteś niesamowita ciotka Justka[emoji23]Liczę, że się skusisz [emoji23]
![]()
I ja po świętach [emoji4]A ja chyba po swietach pojde[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Ja już po glukozie a po świętach wizyta 4I ja po świętach [emoji4]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
Ja biorę Acard 75 od początku ciąży i na pewno będę brała jeszcze długo. A czego teraz Ci kazała zacząć?Hej dziewczyny dostałam właśnie sms od mojej gin, że do 32 tc mam brać Acard 150 mg, czy któraś z Was to bierze? Czytałam, że powinno się ten lek zacząć brać przed 14 tc, trochę zaczynam świrować, czy nic się maleństwu nie stanie?
Ja też w poniedziałek idęHej dziewczyny dzieki za pamiec.... Ja mam mlyn sprzatanie robota dzieciaki.....maja sprawdzian za sprawdzianem. Tak naprawde dopiero w niedziele odsapne bo w sobote D chrzesnica ma 18. Ale nadrobie was co nie co w pon.jak bede miala glukoze
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym brała z jakiejś sprawdzonej firmyMyślę właśnie nad tym i nad tym z nieznanej firmy co wstawiałam![]()
A ja z WamiTo będziemy się razem glukozowac w pon [emoji5]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
30zl bo brałam za pobraniem bo kasy na koncie nie miałam ale jak zapłacisz przelewem to wysyłka jest darmowa@olaaa7 a ile placilas za dostawę wózka ?
I jak byś miała chwilkę , podesłała byś mi zdjęcia twojego wózka. Jak wygląda na żywowiem , że wstawialas ale nie odkopie się
![]()