reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny wrzucam wam kupon rabatowy online do C&A
Ważny do 27.03
1521757991-c28229bb8407f9d1-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja chyba zaraz ciąża [emoji23]
Dziś się dowiedziałam od Łukasz brat z żona tez są w ciazy termin na październik
I drugi brat z żona tak samo w ciazy i tez na październik do tego moja przyjaciółka na listopad [emoji23]
No noe mogę moja teściowa w tym roku 3 wnuków będzie miała

Woow ale super ;) u nas brat meza z zona tez beda mieli dziecko we wrzesniu ;) wiec roznica miedzy naszymi to 2 msc ;) na swieta tesciowa wesolo bedzie miala ;p

Mój też z 2010 i ma identyczne wymiary :D Córa musi być naprawdę bardzo wysoka!

Jutro Ty możesz zdecydować co wrzucisz i na co większość będzie miała ochotę :D

@Veraska, oby lekarze jak najszybciej zaradzili..! @matylda23 zdrówka Tobie też..!

Suuuper! Mega jestem ciekawa jak ta kiecka na żywo. Gdyby była ciut za duża czy coś, to może po prostu krawcowa dopasuje Ci żebyś już nie szukała dalej?

@nagini84, na maxa współczuję... Faktycznie jakiś katastrofalny ten miesiąc...

Ja dzisiaj mam dzień sapania.. no tragedia. Nawet jak siedzę to mi niewygodnie i sapię...:baffled:
To trochę nas ma dzieciaczki z tego samego rocznika☺️ no potem po wzroscie wszyscy myślą, że starsza☺️

Dziś się dowiedziałam od Łukasz brat z żona tez są w ciazy termin na październik
I drugi brat z żona tak samo w ciazy i tez na październik do tego moja przyjaciółka na listopad [emoji23]

Owocny rok☺️

reklama
Dzień dobry :) W końcu piąteczek :D Jak mi wczoraj wieczorem mały dał popalić to szok, pierwszy raz tak mocno czułam jak się cały rusza a brzuch to tylko falował :D Aż się przeraziłam, że to tak intensywnie czuć już teraz, aż strach pomyśleć co będzie potem :D I to jeszcze normalnie z przodu brzucha było wszystko widać mimo łożyska na przedniej ścianie.

Teraz sprawdziłam. No rzeczywiście S-Line. To tylko różnią się kolorem i cena tyle wyższa ? Ale wymyślają :p
Różnią się kolorem dna gondolki, kolorem materiałów (ten szary w tych s-line jest jaśniejszy - mnie osobiście się mniej podoba) i stelaż ma takie żłobienia ale nie dam Ci pokazać bo usunęłam wiadomość od Bebetto gdzie mi wysłali fotkę. Aaa i ten spód gondolki w s-line (ten czarny) jest chyba z eko skóry jak się nie mylę. No i pamiętaj, że s-linę nie ma w kolorze różowym :D

Mój też z 2010 i ma identyczne wymiary :D Córa musi być naprawdę bardzo wysoka!

Jutro Ty możesz zdecydować co wrzucisz i na co większość będzie miała ochotę :D

@Veraska, oby lekarze jak najszybciej zaradzili..! @matylda23 zdrówka Tobie też..!

Suuuper! Mega jestem ciekawa jak ta kiecka na żywo. Gdyby była ciut za duża czy coś, to może po prostu krawcowa dopasuje Ci żebyś już nie szukała dalej?

@nagini84, na maxa współczuję... Faktycznie jakiś katastrofalny ten miesiąc...

Ja dzisiaj mam dzień sapania.. no tragedia. Nawet jak siedzę to mi niewygodnie i sapię...:baffled:
Za mała to nie, gorzej w drugą stronę [emoji28] Tylko teraz się zastanawiam czy nie będzie za krótka jak założę buty :p Ale już wymyśliłam patent nawet na to :D Kupię jakieś niskie buty i z głowy :D I będzie mi też wygodniej bo na obcasach nie chodziłam już długo i mnie zawsze bolą nogi po takiej przerwie.

Wow super! Ale będzie wesoło :D No chyba Wam pozazdrościli :D

Do góry