reklama
Moni17.06
Fanka BB :)
Woow ale superDziewczyny ja chyba zaraz ciąża [emoji23]
Dziś się dowiedziałam od Łukasz brat z żona tez są w ciazy termin na październik
I drugi brat z żona tak samo w ciazy i tez na październik do tego moja przyjaciółka na listopad [emoji23]
No noe mogę moja teściowa w tym roku 3 wnuków będzie miała
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moni17.06
I to środek tygodnia [emoji23]
A jutro nie ma zamkniętej niedzieli Hahah
Jak weszlam to normalnie ciemno od ludzi bylo ;p
kinga30
Dobrze, że jesteś pod opieką to na pewno wszystko będzie dobrzeDzięki. Tak, przeplywowosc żył mają zrobić. No ja się martwię trochę ale jakoś to będzie. :-)
Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom

kinga30
To trochę nas ma dzieciaczki z tego samego rocznikaMój też z 2010 i ma identyczne wymiaryCóra musi być naprawdę bardzo wysoka!
Jutro Ty możesz zdecydować co wrzucisz i na co większość będzie miała ochotę
@Veraska, oby lekarze jak najszybciej zaradzili..! @matylda23 zdrówka Tobie też..!
Suuuper! Mega jestem ciekawa jak ta kiecka na żywo. Gdyby była ciut za duża czy coś, to może po prostu krawcowa dopasuje Ci żebyś już nie szukała dalej?
@nagini84, na maxa współczuję... Faktycznie jakiś katastrofalny ten miesiąc...
Ja dzisiaj mam dzień sapania.. no tragedia. Nawet jak siedzę to mi niewygodnie i sapię...![]()

kinga30
Owocny rokDziewczyny ja chyba zaraz ciąża [emoji23]
Dziś się dowiedziałam od Łukasz brat z żona tez są w ciazy termin na październik
I drugi brat z żona tak samo w ciazy i tez na październik do tego moja przyjaciółka na listopad [emoji23]

reklama
olaaa7
Dzień dobry
W końcu piąteczek
Jak mi wczoraj wieczorem mały dał popalić to szok, pierwszy raz tak mocno czułam jak się cały rusza a brzuch to tylko falował
Aż się przeraziłam, że to tak intensywnie czuć już teraz, aż strach pomyśleć co będzie potem
I to jeszcze normalnie z przodu brzucha było wszystko widać mimo łożyska na przedniej ścianie.

Ale już wymyśliłam patent nawet na to
Kupię jakieś niskie buty i z głowy
I będzie mi też wygodniej bo na obcasach nie chodziłam już długo i mnie zawsze bolą nogi po takiej przerwie.
No chyba Wam pozazdrościli 
Różnią się kolorem dna gondolki, kolorem materiałów (ten szary w tych s-line jest jaśniejszy - mnie osobiście się mniej podoba) i stelaż ma takie żłobienia ale nie dam Ci pokazać bo usunęłam wiadomość od Bebetto gdzie mi wysłali fotkę. Aaa i ten spód gondolki w s-line (ten czarny) jest chyba z eko skóry jak się nie mylę. No i pamiętaj, że s-linę nie ma w kolorze różowymTeraz sprawdziłam. No rzeczywiście S-Line. To tylko różnią się kolorem i cena tyle wyższa ? Ale wymyślają![]()
Za mała to nie, gorzej w drugą stronę [emoji28] Tylko teraz się zastanawiam czy nie będzie za krótka jak założę butyMój też z 2010 i ma identyczne wymiaryCóra musi być naprawdę bardzo wysoka!
Jutro Ty możesz zdecydować co wrzucisz i na co większość będzie miała ochotę
@Veraska, oby lekarze jak najszybciej zaradzili..! @matylda23 zdrówka Tobie też..!
Suuuper! Mega jestem ciekawa jak ta kiecka na żywo. Gdyby była ciut za duża czy coś, to może po prostu krawcowa dopasuje Ci żebyś już nie szukała dalej?
@nagini84, na maxa współczuję... Faktycznie jakiś katastrofalny ten miesiąc...
Ja dzisiaj mam dzień sapania.. no tragedia. Nawet jak siedzę to mi niewygodnie i sapię...![]()
Wow super! Ale będzie wesołoDziewczyny ja chyba zaraz ciąża [emoji23]
Podziel się: