reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To niech mała lepiej odziedziczy spokojny charakter po Tobie :D
A ja jestem za równowaga [emoji1] 50% mamy - 50% taty [emoji16] mój też ma wiele cech, których mu zazdroszczę [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Witam Was,

powodzenia na wizytach! Ja spakowana i po pracy jadę z młodym do rodziców, M. niestety zostaje, bo w sobotę widzi się ze swoim synkiem- urok rodziny patchworkowej :sorry2:
Co do studiów- ja studiowałam prawo, pomyłka totalna, żałuję że nie poszłam na architekturę jak tata i dziadek, ale matma mnie przerażała... robiłam nawet jakiś kurs projektowania wnętrz, ale kurde, jednak taki kurs to o kant tyłka... trzeba naprawdę wiedzieć co się robi, jak masz zrobić projekt a ktoś potem wyda na to kupę kasy....

@olaaa7, przy dłuższej to możesz mieć nawet baletki :)

@oliwka_11, niesamowita jesteś z tą figurą! Laska opór!

Kochana, albo w weekend przejedziecie się do McDrive'a- albo musi Ci wystarczyć narazie glukoza :-D:-D:-D

@Dorotea., kurcze, chyba faktycznie lepiej remontować po remoncie.. chociaż żaden moment nie jest dobry na remont mieszkania w którym się mieszka...
Baletki byłyby dla mnie idealne :D

To super. Wreszcie możesz się cieszyć w pełni ciąża. :-)
Tak, strasznie to cieszy :) Chociaż czasami dalej nie dowierzam, że będę miała takiego okruszka już niedługo :) A Ty jak się czujesz? Miałaś już konsultację z lekarzem?

Śliczności *.* I masz miejsce gdzieś na niego , żeby stal cały czas czy składasz go sobie ? Na prawdę dużo ładniejszy niż na zdjęciach w internecie :) mam nadzieję , że różowy też taki będzie :) a nosidełko wolałas czarne ? Ja się właśnie zastanawiam, bo będzie szaro-rozowo-bialy wozek. To myślałam , że szary fotelik. :p dziękuje za zdjęcia :*

Z przodu już widać zarys brzuszka :) ale dalej chudzinka jesteś :) nie mam pojęcia gdzie maluszek się mieści :)

A objawia się jakiś cukrzyca ? Ja też się boje, nie wypicia i złego samopoczucia tylko wyniku :/fajnie , że będziemy w kilka w poniedziałek :)
Nosidełko jest ciemnogranatowe, tylko zdjęcia wyszły kiepsko i źle widać. Zrobię jeszcze raz fotki :) Mnie kolor fotelik był w sumie obojętny jeśli chodzi o dopasowanie do wózka bo i tak jak będę używała fotelika to wiadomo, że wózka nie, więc chciałam żeby miał inny kolor niż wózek :)
Tak wygląda fotelik
i-maxi-cosi-citi-nomad-blue-0-13-kg.jpg

Co do cukrzycy to nie mam pojęcia jak się objawia.

Załączniki

• i-maxi-cosi-citi-nomad-blue-0-13-kg.jpg
    i-maxi-cosi-citi-nomad-blue-0-13-kg.jpg
    73,9 KB · Wyświetleń: 176
Tak czytam i czytam że o fotelikach mowa. Weźcie przed zakupem podjedzie do dobrego sklepu niech wam przymierza fotelik do auta. Nie każdy pasuje do kazdego auta. Ja po pierwszym synku miałam super fotelik z testami itp. zmieniliśmy auto i okazało się że do nowego na moje oko pasuje a specjalista mówi że nie będzie spełniał swojej funkcji bo kanapa inaczej wyprofilowana i nie przylega tak jak powinien. Więc kupiliśmy inny który był dobrze dopasowany. Teraz po kupnie nowego auta bierzemy wszystkie 5 fotelików co mamy i też jedziemy na inspekcje żeby dobrali najbardziej pasujący albo będziemy kupować nowy. Mam nadzieję że będą jednak jakieś pasować bo kolejne 2 tys na jeden fotelik wydać to masakra.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Baletki byłyby dla mnie idealne :D

Tak, strasznie to cieszy :) Chociaż czasami dalej nie dowierzam, że będę miała takiego okruszka już niedługo :) A Ty jak się czujesz? Miałaś już konsultację z lekarzem?

Nosidełko jest ciemnogranatowe, tylko zdjęcia wyszły kiepsko i źle widać. Zrobię jeszcze raz fotki :) Mnie kolor fotelik był w sumie obojętny jeśli chodzi o dopasowanie do wózka bo i tak jak będę używała fotelika to wiadomo, że wózka nie, więc chciałam żeby miał inny kolor niż wózek :)
Tak wygląda fotelik
Zobacz załącznik 843534
Co do cukrzycy to nie mam pojęcia jak się objawia.
To jest najprzyjemniejsze w ciąży. Czuc bobaska jak kopie. :-) ja tęskniłam wręcz za tym.. mój też kopie jak jakiś piłkarz.
Tak, była konsultacja. Niby nie jest to poważne. Wymacal mi nogi, tętno sprawdzil i powiedział że jeszcze usg trzeba dla pewności. No i tyle było po nim. Muszę czatować na swojego doktora i wypytać sie.

To Ci expert z lekarza[emoji1] [emoji1] no chyba , że miałaś wcześniej?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Pęcherzyki rosły, ale później zwolnily i przestał rosnąć dominujący a później nie było widać ciałka żółtego, skoku temperatury nie miałam wyraźnego więc lekarz powiedział, że nie było bo nic na to nie wskazywało :)

f2w39n7303c24ozn.png

Wczoraj rozmawialiśmy o wózku a mój mówi no już można by było zamówić żeby się rozprostowal itd i żeby wrazie reklamacji też nie było stresu że nie zdążymy ale chyba moja mina mówiła sama za siebie . Nie wiem co mi się stało ale normalnie się zablokowalam z tego stresu

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Masz czas do 27 tc a jak już wejdziesz w trzeci trymestr proszę się odblokować [emoji16][emoji16] bo synuś musi czuć, że czekacie na niego i wszystko będzie dla niego gotowe w 40tc [emoji1] a nie będzie się chłopak martwił, że z gołą pupa będzie chodził [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Masz czas do 27 tc a jak już wejdziesz w trzeci trymestr proszę się odblokować [emoji16][emoji16] bo synuś musi czuć, że czekacie na niego i wszystko będzie dla niego gotowe w 40tc [emoji1] a nie będzie się chłopak martwił, że z gołą pupa będzie chodził [emoji16][emoji16]

No dobrze dziewczyna gada...! ;)

Do góry