reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

To co będzie w 35 TC :D
Narazie jest nieźle [emoji4][emoji1] jeszcze mogę stać na jednej nodze i zapinac kozaki

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Kurde mam smuteczek bo myslałam że jutro już do mnie dotrze paczka a tu dupa. Transakcja juz dawno zrealizowana, więc nie wiem na co czekają.
W mc był grany cały zestaw + mc flurry :D
Sesja "Sportowa elegancja" zostanie wrzucona po odpowiednim czasie, trzeba budować napięcie :D

Ja też liczyłam, że dzisiaj czy coś.. ale chyba mają sporo tego do ogarnięcia... Ja mam po drodze do rodziców MC i tak się właśnie zastanawiam czy się na coś nie skusić... widziałam że mają jakieś nowe turbo-fryty....

Narazie jest nieźle [emoji4][emoji1] jeszcze mogę stać na jednej nodze i zapinac kozaki

Hhahaah akrobatka!

A ja jestem za równowaga [emoji1] 50% mamy - 50% taty [emoji16] mój też ma wiele cech, których mu zazdroszczę [emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png
Tak najlepiej :D i żeby dzieciaczki odziedziczyły tylko najlepsze cechy od każdego z rodzica :D
Baletki byłyby dla mnie idealne :D

Tak, strasznie to cieszy :) Chociaż czasami dalej nie dowierzam, że będę miała takiego okruszka już niedługo :) A Ty jak się czujesz? Miałaś już konsultację z lekarzem?

Nosidełko jest ciemnogranatowe, tylko zdjęcia wyszły kiepsko i źle widać. Zrobię jeszcze raz fotki :) Mnie kolor fotelik był w sumie obojętny jeśli chodzi o dopasowanie do wózka bo i tak jak będę używała fotelika to wiadomo, że wózka nie, więc chciałam żeby miał inny kolor niż wózek :)
Tak wygląda fotelik
Zobacz załącznik 843534
Co do cukrzycy to nie mam pojęcia jak się objawia.
Mhm :) ja raczej pod kolor wezmę, bo gdybyśmy chcieli jechać do innego miasta do galeri to dziecko w fotelik, stelaż w bagażnik i po galerii mogę jeździć z fotelikiem. Chociaż bardzo tego nie lubię i nie podoba mi się jak niektóre matki tak wożą. To innego wyjścia nie ma. Bo cały wózek z gondola się chyba nie zmieści. Chyba , że gondola na tyle siedzenie , stelaż w bagażnik :)
Tak czytam i czytam że o fotelikach mowa. Weźcie przed zakupem podjedzie do dobrego sklepu niech wam przymierza fotelik do auta. Nie każdy pasuje do kazdego auta. Ja po pierwszym synku miałam super fotelik z testami itp. zmieniliśmy auto i okazało się że do nowego na moje oko pasuje a specjalista mówi że nie będzie spełniał swojej funkcji bo kanapa inaczej wyprofilowana i nie przylega tak jak powinien. Więc kupiliśmy inny który był dobrze dopasowany. Teraz po kupnie nowego auta bierzemy wszystkie 5 fotelików co mamy i też jedziemy na inspekcje żeby dobrali najbardziej pasujący albo będziemy kupować nowy. Mam nadzieję że będą jednak jakieś pasować bo kolejne 2 tys na jeden fotelik wydać to masakra.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
My niestety nie możemy sobie przymierzyć. Bo raz weźmiemy auto teścia, raz brata raz siostry. Nie mamy swojego jeszcze. Jak kupimy w przyszłości to i fotelik się dokupi :)

Ja też liczyłam, że dzisiaj czy coś.. ale chyba mają sporo tego do ogarnięcia... Ja mam po drodze do rodziców MC i tak się właśnie zastanawiam czy się na coś nie skusić... widziałam że mają jakieś nowe turbo-fryty....
O to nie słyszałam o nowych frytkach. Ja wczoraj klasycznie zestaw mcwrap :D

Tak najlepiej :D i żeby dzieciaczki odziedziczyły tylko najlepsze cechy od każdego z rodzica :D

Mhm :) ja raczej pod kolor wezmę, bo gdybyśmy chcieli jechać do innego miasta do galeri to dziecko w fotelik, stelaż w bagażnik i po galerii mogę jeździć z fotelikiem. Chociaż bardzo tego nie lubię i nie podoba mi się jak niektóre matki tak wożą. To innego wyjścia nie ma. Bo cały wózek z gondola się chyba nie zmieści. Chyba , że gondola na tyle siedzenie , stelaż w bagażnik :)

My niestety nie możemy sobie przymierzyć. Bo raz weźmiemy auto teścia, raz brata raz siostry. Nie mamy swojego jeszcze. Jak kupimy w przyszłości to i fotelik się dokupi :)
A jaki fotelik wybrałaś? Też Maxi Cosi Citi?

Ja tą akurat uwielbiam :) bo jest z kawałkami KWAŚNYCH malinek

p19u3e3knnye1f6w.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A ja Milke lubię najbardziej ze wszystkich czekolad [emoji16][emoji16] za sam smak czekolady... Nawet sama zwykła mleczna bez niczego jest przepyszna [emoji16][emoji16][emoji173][emoji173]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry