SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Narazie jest nieźle [emoji4][emoji1] jeszcze mogę stać na jednej nodze i zapinac kozakiTo co będzie w 35 TC![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Narazie jest nieźle [emoji4][emoji1] jeszcze mogę stać na jednej nodze i zapinac kozakiTo co będzie w 35 TC![]()
A na jakiej kopalni?
Kurde mam smuteczek bo myslałam że jutro już do mnie dotrze paczka a tu dupa. Transakcja juz dawno zrealizowana, więc nie wiem na co czekają.
W mc był grany cały zestaw + mc flurry
Sesja "Sportowa elegancja" zostanie wrzucona po odpowiednim czasie, trzeba budować napięcie![]()
Narazie jest nieźle [emoji4][emoji1] jeszcze mogę stać na jednej nodze i zapinac kozaki
Mój Bielszowice, już myślałam, że może razem pracują a nawet nie wiedząRydultowy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak najlepiejA ja jestem za równowaga [emoji1] 50% mamy - 50% taty [emoji16] mój też ma wiele cech, których mu zazdroszczę [emoji1]
![]()
MhmBaletki byłyby dla mnie idealne
Tak, strasznie to cieszyChociaż czasami dalej nie dowierzam, że będę miała takiego okruszka już niedługo
A Ty jak się czujesz? Miałaś już konsultację z lekarzem?
Nosidełko jest ciemnogranatowe, tylko zdjęcia wyszły kiepsko i źle widać. Zrobię jeszcze raz fotkiMnie kolor fotelik był w sumie obojętny jeśli chodzi o dopasowanie do wózka bo i tak jak będę używała fotelika to wiadomo, że wózka nie, więc chciałam żeby miał inny kolor niż wózek
Tak wygląda fotelik
Zobacz załącznik 843534
Co do cukrzycy to nie mam pojęcia jak się objawia.
My niestety nie możemy sobie przymierzyć. Bo raz weźmiemy auto teścia, raz brata raz siostry. Nie mamy swojego jeszcze. Jak kupimy w przyszłości to i fotelik się dokupiTak czytam i czytam że o fotelikach mowa. Weźcie przed zakupem podjedzie do dobrego sklepu niech wam przymierza fotelik do auta. Nie każdy pasuje do kazdego auta. Ja po pierwszym synku miałam super fotelik z testami itp. zmieniliśmy auto i okazało się że do nowego na moje oko pasuje a specjalista mówi że nie będzie spełniał swojej funkcji bo kanapa inaczej wyprofilowana i nie przylega tak jak powinien. Więc kupiliśmy inny który był dobrze dopasowany. Teraz po kupnie nowego auta bierzemy wszystkie 5 fotelików co mamy i też jedziemy na inspekcje żeby dobrali najbardziej pasujący albo będziemy kupować nowy. Mam nadzieję że będą jednak jakieś pasować bo kolejne 2 tys na jeden fotelik wydać to masakra.
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze dobrze ! Polala bym jej w innych okolicznościachNo dobrze dziewczyna gada...!![]()
O to nie słyszałam o nowych frytkach. Ja wczoraj klasycznie zestaw mcwrapJa też liczyłam, że dzisiaj czy coś.. ale chyba mają sporo tego do ogarnięcia... Ja mam po drodze do rodziców MC i tak się właśnie zastanawiam czy się na coś nie skusić... widziałam że mają jakieś nowe turbo-fryty....
A jaki fotelik wybrałaś? Też Maxi Cosi Citi?Tak najlepieji żeby dzieciaczki odziedziczyły tylko najlepsze cechy od każdego z rodzica
Mhmja raczej pod kolor wezmę, bo gdybyśmy chcieli jechać do innego miasta do galeri to dziecko w fotelik, stelaż w bagażnik i po galerii mogę jeździć z fotelikiem. Chociaż bardzo tego nie lubię i nie podoba mi się jak niektóre matki tak wożą. To innego wyjścia nie ma. Bo cały wózek z gondola się chyba nie zmieści. Chyba , że gondola na tyle siedzenie , stelaż w bagażnik
My niestety nie możemy sobie przymierzyć. Bo raz weźmiemy auto teścia, raz brata raz siostry. Nie mamy swojego jeszcze. Jak kupimy w przyszłości to i fotelik się dokupi![]()
A ja Milke lubię najbardziej ze wszystkich czekolad [emoji16][emoji16] za sam smak czekolady... Nawet sama zwykła mleczna bez niczego jest przepyszna [emoji16][emoji16][emoji173][emoji173]Ja tą akurat uwielbiambo jest z kawałkami KWAŚNYCH malinek
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja teżA ja Milke lubię najbardziej ze wszystkich czekolad [emoji16][emoji16] za sam smak czekolady... Nawet sama zwykła mleczna bez niczego jest przepyszna [emoji16][emoji16][emoji173][emoji173]
![]()