Margana
Fanka BB :)
To swietnie!No nowosc wyż z Afryki idzie[emoji5] ale teraz już wszedzie piszą [emoji5]

Aniołek[*] 8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To swietnie!No nowosc wyż z Afryki idzie[emoji5] ale teraz już wszedzie piszą [emoji5]
Pewnie tak , moje tesciowka ma kolano do zooperowania termin wstępny ma za 18 lat świetnie nie [emoji23] normalnie masakra. Myślimy czy nie zrobić jej tego prywatnie koszt ok 12 tyś bo 18 lat to jakaś kpina normalnie [emoji33] [emoji33] [emoji33] na początku jak zadzwoniła i mówi mojemu to myślał że 18 miesięcy tylko się mamie pomyliło .. A całe życie pracowała i składki odprowadzala i tak na prawdę po co jak i tak gdzie kolwiek człowiek chce się dostać to musi za wszystko płacićNo tak, musze zoperowac. Ide we wtorek do mojej laryngolog, bo zdazylam jeszcze przed ciaza zrobic tomograf. Niech mi da skierowanie na zabieg to sie zorientuje jakie sa terminy, a pewnie dlugie. Zapisze sie juz to mi kolejka juz bedzie leciec[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
O...to jakas nowosc, bo jeszcze niedawno mowili, ze ma byc zimno[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
https://wiadomosci.wp.pl/nad-polske...ryki-bedzie-nawet-25-st-c-6233652556249217a☺️Ja slyszalalam , że ma lać. i pomyslałam " Normalne, Kamil ma byc na Święta to czego sie moge spodziewać , śniegu,gradu, ... TORNADA ?! .. XD
Haha tym razem piękna pogoda [emoji4]ale to dobrze bo Olka będzie miała piękna pogodę na ślub [emoji5]Ja slyszalalam , że ma lać. i pomyslałam " Normalne, Kamil ma byc na Święta to czego sie moge spodziewać , śniegu,gradu, ... TORNADA ?! .. XD
Wrzuć koniecznie przepis na stronę z przepisami [emoji16]No nie sama, z mężem [emoji14]
Ale następnym razem mogę zrobić więcej![]()
![]()
Omg[emoji33] 4-5lat to norma, ale 18. No masakra jakas. I tak to wlasnie jest, ze i tak wszystko prywatnie trzeba zalatwiac. Corce migdala tez usowalam prywatnie, bo 4 laya yrzeba bylo czekac, a juz mi sie dusila w nocy[emoji53] Ale teraz juz nie dam rady zaplacic. Bede czekac i sie meczycPewnie tak , moje tesciowka ma kolano do zooperowania termin wstępny ma za 18 lat świetnie nie [emoji23] normalnie masakra. Myślimy czy nie zrobić jej tego prywatnie koszt ok 12 tyś bo 18 lat to jakaś kpina normalnie [emoji33] [emoji33] [emoji33] na początku jak zadzwoniła i mówi mojemu to myślał że 18 miesięcy tylko się mamie pomyliło .. A całe życie pracowała i składki odprowadzala i tak na prawdę po co jak i tak gdzie kolwiek człowiek chce się dostać to musi za wszystko płacić
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby sie to juz nie zmienilo!
No normalnie byliśmy w szoku [emoji33] ehh smutne to na prawdęOmg[emoji33] 4-5lat to norma, ale 18. No masakra jakas. I tak to wlasnie jest, ze i tak wszystko prywatnie trzeba zalatwiac. Corce migdala tez usowalam prywatnie, bo 4 laya yrzeba bylo czekac, a juz mi sie dusila w nocy[emoji53] Ale teraz juz nie dam rady zaplacic. Bede czekac i sie meczyc
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Zostawiłam dziecko z tatą i prababcią i jadę do kumpeliNo tak, nieśpiące dziecko może być niewielkim problemem w tej kwestii...
Wątek super [emoji106]
![]()