reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witajcie[emoji5]
Sloneczko pieknie swiwci, a ja wstalam z bolem glowy i gardla[emoji53] Ogolnie kiepsko sie vzuje i na nic nie mam sily.

Zycze wszystkim milej niedzieli!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Trzymaj się ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też bym chciała żeby się u mnie zaczeło ale tak 37/38 :)
Lenka ślicznie <3 8 czerwca ? : OO
To ty juz bedziesz miała swoją dwa miesiące na raczkach zanim ja urodze .... załamałam się : O
Kochana szybko zleci lepiej żeby dłużej posiedziała niż za wcześnie wyszla u mnie to inna sytuacja także nie możemy czekać do końca :*

Ja już po obiedzie pijemy kawę z mężem i leżymy
Ja wam powiem mam ogólnie dużo w planach tylko siły brak bo energia nawę jest nic nie boli nie mam zgagi jakoś tak mi odpuściło wszystko dla mnie to takie dziwne bo przy corce to była porażka leżałam 9’miesiaecy gruba jak słoń nonstop coś mnie bolało kulo masakra a teraz normalnie śmigam cały czas mam nadzieje ze tak będzie do końca a

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry