Albo żyje w spisku z tatą i chce żebyście się pogodzili a teraz ma focha[emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
hahahaha może masz rację
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo żyje w spisku z tatą i chce żebyście się pogodzili a teraz ma focha[emoji4]
No wlasnie odpuscilas już temu chlopowi wkoncu?[emoji2]
Bidulek, sie denerwuje. Moja to tylko czeka na zdjecie dzidzi[emoji3]No właśnie chociaż Marysia przychodziła do mnie do szpitala ale samo to, że cały byłam przy niej a teraz mnie nie ma było wina dzidziusia w brzuszku i ona go nie chcę. Teraz też miala chwilowy bunt, że może mała dzidzię będę kochała bardziej niż ja a już niby duza. Za to Kacper jak jadę do lekarza jest strasznie przybity boi się, że pojadę i nie wroce zostanę tak jak w szpitalu. Ostatnio jeszcze był poślizg to mama mowi, że taki osowiały chodził nie chciał się bawić, jeść nic a jak przyjechałam to taka radość ze biegal, skakal
PięknieDotarła sukienka, przepraszam za jakoś zdjęć.
Piekna <3Dotarła sukienka, przepraszam za jakoś zdjęć.
Dotarła sukienka, przepraszam za jakoś zdjęć.
Oj to zdrowka dla dzieciakow!Pochwal sie koniecznie jak juz lozeczko bedzie zlozone. Ja najmlodszego juz odstawilam do szkoly bo jechali na wycieczke. Starszaki zostaja w domu bo sie smarcza....oby nie polamalo ich konkretnie na swieta.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Myśmy zawsze razem, jak mieliśmy 2 komódki, to skladaliśmy na czas po jednej [emoji23]No u nas skladanie wszystkich mebli tak wyglada. Ja vzytam instrukcje, mowie co jak i gdzie i podaje odpowiednie srubki. M wykonuje[emoji3] Inaczej nic by z tego nie wyszlo[emoji6]
Co do domu to widze, ze postepy sa. Oby szybko juz wszystko poszlo!
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
Matko, a ja odwrotnie. No spalabym caly dzien[emoji53]Nie , nie jakąś taka wyspana już jestem od 6[emoji4]