SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Duża już dziewczynka [emoji16] a który tydzień?Po wizycie, wszystko ok, Hania 780g
Napiszę później, i będę miała pewnie duuużo nadrabiania
Kciuki za inne wizytujące [emoji106]
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Duża już dziewczynka [emoji16] a który tydzień?Po wizycie, wszystko ok, Hania 780g
![]()
Ok kupie w razie co ale najpierw pojedziemy do tego prywatnego jak on tez oleje to sama na spokojnie zmienię leki w odstępach może bd skuteczne oby. Dziękuję Ci bardzo kochana bo juz mnie depresja dopada jak.pomoc tej mojej niuniJak juz chwilami poleci zielonkawy to znaczy, ze sie nadkarza bakteryjnie. Powinna dostac krople do nosa z antybiotykiem zeby sie nie rozwinelo dalej. Do tego polecam pneumolan lub sinulan. Do tego jak bardzo ja meczy kaszel w nocy to dexa pico, ale to przeciwkaszlowe i nie powinno sie stosowac razem z wykrztusnymi. Jedynie sporadycznie tylko na noc jak bardzo meczy zeby sie wyspala.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
super ze wszystko wporzadkuPo wizycie, wszystko ok, Hania 780g
![]()
W wypisie powinny byc wszystkie wyniki.Mąż z nią był nie powiem ci ja tylko wypis odebralam bo młoda mu usunęła to powiedziałam żeby ją do auta zaniósł niech sb spi ja na wypis czekałam
![]()
Pewnie takNie wiem jaka ale była calkiem przyjemna taka dostałam u lekarza więc taka wypilam, ale potem nie miałam żadnych boli głowy czy jakis innych dolegliwości może dla tego że niemusialam naczczo być i trochę tu inaczej wygląda to badanie
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Zrobiłam jak zalecił ważne, że dałam radę i już jestem po [emoji16] a za 20minut do domuJa też miałam cytrynową, lekarz nic mi nie powiedział, żeby takiej nie kupować a nawet zachęcił bo stwierdził, że my ciężarne nie przepadamy za zwykłąMyślę, że aż takiej chemii tam nie ma, pewnie więcej jemy i pijemy na co dzień.
Krople tylko na recepte, dlatego pisze Ci zebyc powidziala lekarzowi i zasugerowala te krople. To sa krople do oczu z antybiotykiem, ale stosuje sie je do nosa tez. Na prawde przesxlam z mloda strasznie uciazliwe katary.Ok kupie w razie co ale najpierw pojedziemy do tego prywatnego jak on tez oleje to sama na spokojnie zmienię leki w odstępach może bd skuteczne oby. Dziękuję Ci bardzo kochana bo juz mnie depresja dopada jak.pomoc tej mojej niuni
![]()
Tak jak ja 25+1Duża już dziewczynka [emoji16] a który tydzień?
![]()
Ok pozapisuje może przepisze bo w większości jest tak ze a po.co pani to ca dalem wystarczy eh lekarzeKrople tylko na recepte, dlatego pisze Ci zebyc powidziala lekarzowi i zasugerowala te krople. To sa krople do oczu z antybiotykiem, ale stosuje sie je do nosa tez. Na prawde przesxlam z mloda strasznie uciazliwe katary.
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017