reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie powinno Ci być głupio. To nie jest powód do wstydu, że martwisz się o swoje dziecko. Niech to sprawdzi , a ty będziesz spokojniejsza. :)
Wiesz, mam wrazenie, ze bierze mnie za panikare, a ja na prawde bia nie jestem. Na prawde ciagle cos mi dolega[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Nie powinno Ci być głupio. To nie jest powód do wstydu, że martwisz się o swoje dziecko. Niech to sprawdzi , a ty będziesz spokojniejsza. :)
Hahaha Margana Ty mówisz o narzekaniu? A co ja mam powiedzieć ?Moja lekarka to chyba przestanie wykonywać ten zawód po prowadzeniu mojej ciazy [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę , że dzidzia koło pęcherza gdzieś tam sobie miejscowke znalazła [emoji4] oby [emoji8] [emoji8] masz się oszczędzać więc odpoczywaj a nie na wycieczki Ci się zebrało [emoji2]

Ale ja nigdzie nie chodze bo chce[emoji6] Tylko jak musze, przedszkole, lekarz ze soba czy z mloda i tyle. Po prostu ostatnio sie kilka rzeczy skumulowalo. To tez pewnie mialo wplyw na samopoczucie.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Hahaha Margana Ty mówisz o narzekaniu? A co ja mam powiedzieć ?Moja lekarka to chyba przestanie wykonywać ten zawód po prowadzeniu mojej ciazy [emoji23]

Haha, no coz poradzimy, ze ciagle cos nam dolega. Zreszta chyba nie da sie ukryc, ze Twoje obawy sa uzasadnione!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Haha, no coz poradzimy, ze ciagle cos nam dolega. Zreszta chyba nie da sie ukryc, ze Twoje obawy sa uzasadnione!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No tylko czekam jak znów moja lekarka skomentuje mój pobyt w szpitalu tak jak ostatnim razem ;) tylko tym razem chyba ja pogryze jak coś powie ;)

Nawet najchetniej to bym w ogole nie wychodzila, bo stalo sie to strasznie meczace[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No ja też jestem strasznie zastana w sumie zalezana chyba bo nawet prysznic sprawia że jestem zmęczona [emoji2] a za 3 miesiące będzie trzeba na wysokie obroty wejść [emoji3]

No tylko czekam jak znów moja lekarka skomentuje mój pobyt w szpitalu tak jak ostatnim razem ;) tylko tym razem chyba ja pogryze jak coś powie ;)

Nosz kurcze, chyba gdyby bylo wszystko w porzadku to by Cie nie zostawili w szpitalu. Zwlaszcza na same swieta. A moze gdyby Ci ten pessar zalozyla to by sie tak nie skonczylo, tylko wystarczyly leki wyciszajace.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Klaudia roznica jest taka, ze swietze powietrze dziecku nie zaszkodzi. Pod warunkiem, ze pojdziesz na spacer do parku, w jakies malo uczeszczane miejsce, a nie do tlumow. I nie bedziesz sie po drodze z mnustwem ludzi spotykac[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Tego się nie da właśnie przewidzieć. A mieszkam w centrum miasta.
Zobaczę co będzie po porodzie, wtedy będę myśleć o spacerach :)

Do góry