reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Siedzę właśnie w poczekalni i się zastanawiam czy tylko ja chodzę do ginekologa sama? Zawsze w poczekalni wszystkie babki z facetami [emoji14]

w57v9n73fe3ysoga.png
Same chdzimy te ktore mamy juz dzieci[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
To dobrze masz....moje lubia bardzo. Ale ograniczam im bardzo. A u mnie w rodzinie jest matka ktora daje prawie 3 letniej corce cole. A pozniej sie dziwi ze zeby jej leca i karmi ja zupkami chinskimi bo gotowac jej sie nie chce. Az czasami scyzoryk mi sie otwiera jak widze co ona temu dziecku robi.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji33] Szok, ale sa tacy ludzie[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja już po wizycie :) Paulinka waży 600 gram i 1 raz pokazała mi buzię na chwilkę :) Po za tym lekarz mówi, że wszystko jest książkowe - dzidzia, szyjka, wody, moje wyniki. Nie ma się do czego przyczepić :)

w57v9n73fe3ysoga.png
Super ❤️❤️masz zdjęcie ?:)

Poszlam z mloda na dwor i ledwo doszlam do domu. No masakra jakas
emoji53.png

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Biedna.. brzuszek ?? Plecy ?
Maksiowe zakupy :D
1522774381-59a6db482be1d115-aaaaaa.jpeg
1522774390-8691483f6d5b4944-aaaaaa.jpeg
1522774401-1eb31d8a0ef199a0-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Udane zakupy :)
Już dała czadu
emoji16.png
najczęściej szaleje rano i wieczorem i coraz częściej po południu
emoji16.png

f2w39n7303c24ozn.png
Czyli też nie potrzebny stres :) moja właśnie w ciągu dnia najbardziej , a z resztą to różnie. Raz rano i wieczorem , a raz wieczorem i w nocy :D nie mogę jej ogarnąć jeszcze :)
Super, że wszystko dobrze ☺️ o matko ja przez 3 tygodnie już przypakowalam 4.5 kg teraz to chyba mnie opierniczy
Ile łącznie ?
Bravo ty! Przyznaj sie glodzisz sie i nic jie tyjesz
emoji12.png

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

ja sporo wiecej :D

Hehehe nie "szalej" z tym tyciem :D

p19u3e3kg5hud6wg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A właśnie ja się bałam wejść na wagę. Bo jem ciągle dużo słodyczy, w święta też się nie oszczędzałam :D a tu tylko 1kg :p aż się zdziwiłam.

Super ❤️❤️masz zdjęcie ?:)

Czyli też nie potrzebny stres :) moja właśnie w ciągu dnia najbardziej , a z resztą to różnie. Raz rano i wieczorem , a raz wieczorem i w nocy :D nie mogę jej ogarnąć jeszcze :)

Ile łącznie ?

A właśnie ja się bałam wejść na wagę. Bo jem ciągle dużo słodyczy, w święta też się nie oszczędzałam :D a tu tylko 1kg :p aż się zdziwiłam.
10.5 kg

Super [emoji173]️[emoji173]️masz zdjęcie ?:)

Ile łącznie ?

A właśnie ja się bałam wejść na wagę. Bo jem ciągle dużo słodyczy, w święta też się nie oszczędzałam :D a tu tylko 1kg [emoji14] aż się zdziwiłam.
Jest teraz bardzo nisko :) kopniaki czuje nad spojeniem a nie koło pępka i pod żebrami jak wcześniej :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry