reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc dziewczynki, ale pogoda do d**y, trzeba siedziec w domu no coz.................

Nic nie mów, ciemno w domu,siedzę przy włączonym świetle

Camy,dasz radę,wytrzymaj z testowaniem do @. A w ogóle,widziałyście na nasze suwaczki?Ale w przyszłym tygodniu będzie się działo,tyle testujących babeczek. Trzymam kciukaski za nas wszystkie

reklama
No Kasia Ty pierwsza testujesz potem ja
mnie to kusi testowanko w weekend zobaczymy czuje sie dziwnie boli mnie brzuch i krzyze ale krzyze tak dziwnie nie bolaly mnie jeszcze niegdy przed @ jak juz to w trakcie @no nic cieprliwosci....

No Kasia Ty pierwsza testujesz potem ja
mnie to kusi testowanko w weekend zobaczymy czuje sie dziwnie boli mnie brzuch i krzyze ale krzyze tak dziwnie nie bolaly mnie jeszcze niegdy przed @ jak juz to w trakcie @no nic cieprliwosci....

nie nie Kasiu, nie testuje pierwsza. Po pierwsze z uwagi na to, że owu się opóźniła, moim zdaniem była 19-wiec testowanko z tego wychodzi 3pazdziernika,ale i tak troche poczekam,bo w sobote odstawiam luteinke i zobaczymy co z tego wyniknie, jak nie ma dzidzi to w ciaglu 3-4dni powinna pojawic się @,wiec tak sobie zalozylam ze czekam do konca przszlego tygodnia jak sie nic nie wydarzy (znaczy sie wredna @)
No z drugiej strony powinnam zrobic wczesniej test,z uwagi na moje plecki co ciagle bolą i wspomagam się dość silnymi przeciwbolowymi srodkami, a to moze zaszkodzic ewentualnej fasolce..

no ja tez juz bym chciala wiedziec dzis rano wzielam tabletke przeciwbolowa a pozniej dopiero sie skapnelam ze moze nie powinnam
ale tak na zdrowy rozum ktore z przeciwbolowych mozna zazywac w ciazy?? wiecie moze??

hej dziewczynki
jak dobrze, ze dzis piatek, piatek,piatek:-)a do tego ja mam wolne :-)
wiec witam sie z wami przy kawusi
i zaraz uciekam , musze polatac po sklepach
K_asiu- co do tabletek to ja niestety musze brac non stop od astmy:-(
-lekarz powiedziala , ze sa bezpieczne, ale ja sie obawiam, a bez tych tabletek to raczej nie pociagne:no:a co do przeciwbolowych, to chyba jkak raz wzielas to nic nie powinno sie stac- nie martw sie , a na nastepnym razem bedziesz pamietac:tak:

witam-Camy, Beatka, Kasia2005, Hausfrau i reszte - u mnie pogoda sliczna wiec sle wam mnostwo sloneczka:cool2:

o dziewczyny jutro mam termin owu a druga krecha na tescie nic sie nie sciemnila :sorry2:taka sama jak w czwartek , teraz to juz kompletnie nie wiem kiedy znowu dzialac:confused:

No to ja chyba nie złapałam nastroju zakupowego chociaż strasznie mam ochotę na jakieś zakupy... a to wszystko przez akcję liczenia wydatków i w sumie dobrze, bo jak tak patrzę to wychodzimy na miesiąc wrzesień na zero... ale w sumie to doszło nam kilka ekstra pozycji.

Małż własnie mi napisał o której go odebrać. Ale ma dobrą kobitę :cool2:

reklama
hej dziewczyny jestem tu nowa troche mi zeszlo z tym zalogowaniem:no: chcialam pogadac na temat tych tescikow ale chyba temat mi przepadl:-(poradzcie i jak zaplanowac chlopca ?

Do góry