reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2018

Dziewczyny,

Ja pije jedna filizanke kawy dziennie, ale staram sie wymieniac ja na bezkofeinowa co jakis czas. Plus ograniczylam znacznie herbate.

Ja mam dylemat z rybami - w kazdym opracowaniu jest napisane co innego, mozna oszalec [emoji849]

Na pewno nie jem: surowych jaj, miesa, ryb oraz unikam wiekszosci ziol.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A miesa dlaczego nie? Nie jesz w ogole czy w ciazy nie jesz?

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem technikiem dentystycznym. Mam swoją firmę i jak wiadomo właściciel nie ma urlopu, a tym bardziej urlopu chorobowego :(. W poprzedniej pracy od początku na zwolnieniu, ze względu na poprzednie poronienie.

Dziewczyny a powiedzcie mi jak u was z objawami, czujecie się ciążowo? Jak ze śluzem?

Ja jestem technikiem dentystycznym. Mam swoją firmę i jak wiadomo właściciel nie ma urlopu, a tym bardziej urlopu chorobowego :(. W poprzedniej pracy od początku na zwolnieniu, ze względu na poprzednie poronienie.

Dziewczyny a powiedzcie mi jak u was z objawami, czujecie się ciążowo? Jak ze śluzem?
Ja tak jak pisalam wczoraj czuje sie senna- zasypiam na stojąco. Do tego cały czas czuje glod, mam wzdęcia, zwiększone parcie na pęcherz i wrażliwe sutki.

Co do śluzu ciężko ppwiedzieć, bo stosuję luteine dopochwowo i cału czas musze miec wkladke, bo ze mnie leci ;)

Eklerka u mnie objawów zero. Nic.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam wrażliwe sutki, pełniejsze piersi, chce mi się jeść i spać i faktycznie mam wiecznie wilgotno. Noszę wkładki. Przytykają mi się też uszy. W poprzedniej ciąży też tak miałam. Całą ciążę przytykały mi się uszy. ;)

Napisane na Nexus 5X w aplikacji Forum BabyBoom

Jest mi często niedoborze. Np mam straszną ochotę na jabłko i je zjem. Potem przez pół godziny jest mi niedobrze. Chyba dopóki się nie strawi [emoji52]

Jest mi często niedoborze. Np mam straszną ochotę na jabłko i je zjem. Potem przez pół godziny jest mi niedobrze. Chyba dopóki się nie strawi [emoji52]

O mi sie tez zaczyna robic niedobrze... W roznych porach dnia.

To moja pierwsza ciąża. Boje się troszkę by wszystko było w porządku

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry