reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak odpowiada na stukanie, to moim zdaniem jest ok, tylko kwestia ulozenia... Ale jeśli cię to uspokoi, to może faktycznie jedź na IP... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Też tak myślę , że nic się niedzieje, ale dla własnego spokoju który jest teraz najważniejszy to lepiej jakbyś podjechala i mogła spać spokojnie [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaaa to jest taka „normalna” sałatka na święta itp- ja zawsze robię ziemniaki, seler, pietruszka, marchew, jajko, jabłko, ogórek kiszony :tak:

A myślałam ze może masz przepis na taka właśnie niemiecka sałatkę ziemniaczana- jadłam pare razy w Niemczech właśnie albo w Austrii, głównie same ziemniaki, trochę cebuli i sos jakiś taki z oliwy i octu chyba...? Nie wiem właśnie dokładnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie sie taka robi bez żadnej okazji :p ale na święta też. Ogórek, ziemniaki, jabłko, groszek, kukurydza, seler, marchewka, pietruszka. Nie pamiętam co jeszcze. Ale pycha :) i nazywa się warzywna, albo jarzynowa :)
Hey u siostry juz po wszystkim nie ma już maluszka[emoji22]. W ciągu tygodnia bd chować [emoji22][emoji22][emoji22].

w4sqgzu395zb6ngs.png
Boze. :( Współczuję z całego serca :(
No i jak ona ma się cieszyć moim szczęściem jak swoje stracili masakra mój bd kończył roczek a im się wszystko bd kojarzyło z ta tragedia [emoji22]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Mam tak samo.. nie potrafię się cieszyć jak jestem u brata i szwagierki. Bo była w dwa tygodnie młodszej ciąży i stracili w styczniu :( też mi tak trochę głupio, bo nie moja wina a jednak tak dziwnie.. koszmar, stracić dziecko. Też przez to przechodziłam i wiem,, że bardzoo smutno ..

Może tak ułożone te nasze dzieci
Masz detektor tętna??? Jak czujesz takie napady strachu może sobie kup zawsze kiedy będziesz czuła niepokój sprawdzisz tętno i gdzie leży mały
Ja id wczoraj Orawie wogole nie czuje nic lekkie jakieś tylko puknięcie które nawet nie wiem czy jest ruchem ale mam ten detektor sprawdziłam tętno 148 na min wiec jest Ok poprostu tak sobie jakoś leży
Zreszta właśnie patrzę ze nasze dzieci mogą spac do 15 godz na dobę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo dobry pomysł i przy każdym takim gorszym samopoczuciu posluchalabys serduszka i się wyciszala[emoji4]

Hania bardzo reaguje na gwałtowne zmiany pogody (w sumie ja też...) - wtedy obie jesteśmy senne, mało aktywne itd.
Dla mnie najważniejsze jest, czy reaguje np na stukanie itd. Jeśli tak, to wychodzę z założenia, że jest ok, nawet jeśli to nie jest 15 minut szaleństwa tylko odstukanie mi raz czy dwa... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mój rzadko reaguje na stukanie [emoji16] chyba ma mnie w nosie [emoji23]

reklama
Włosy gotowe ufff
1523093905-ae97b3f792ae33fb-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kq6bt68lx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Śliczne. Baw się dobrze :* ja też nie chciałam w tamtym roku jechać na wesele, strasznie marudzilam. A bawiłam się jak nigdy do tad.u ciebie też tak będzie :)
Moi pojechali karte wedkarska oplacic, a ja sie szykuje i idziemy grillowac na dzialke[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Super dzień macie :)
Cześć cześć cały czas staram się z wami być na bieżąco ale dajecie równo. I jakoś tak zapominam do was napisać [emoji23] czy wasze dzieciaczki zaczynają was kopać w okolicy żeber? Bo moja chyba ma nowy sposób na dokuczanie mamusi i wbija mi się pod prawe żebro [emoji41] cały tydzień spędzamy aktywnie dzień w dzień długi spacer. Nie moglam już się doczekać tej pogody [emoji7][emoji7][emoji7] cieszę się że u was dobrze. Ja w poniedziałek badania, krew mocz i glukoza a w środę wizyta w końcu [emoji39] we wtorek proszę trzymać kciuki bo mam kolejny egzamin na prawko, mam nadzieję że w końcu się uda [emoji849] duże już macie dzieciaczki ciekawe ile moja ma, obym nie zapomniała zapytać[emoji6] miłego dnia [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja raz dostałam :p
Trzymam kciuki za wizytę i egzamin :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry