reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kinia a pampers ten w jasnym opakowaniu czy jakiś konkretny?[emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Najpierw miałam te jasne premium care chyba z 3 miesiące a potem przeszłam na zielone active baby bo u mnie akurat te nie uczulaly a np od dady był cały tyłek czerwony i jeszcze miałam pampers sleep and Play takie pomarańczowe ale przecuekaly

@kinga30 @Agatka29 którejś serii konkretnie? Najchętniej to ja bym kupila jakąś paczke w której jest np po 3 sztuki dady, babydream, pampers itp zebym mogła zobaczyc które najbardziej by Staszkowi odpowiadały, ale w internecie nie mogłam niczego takiego znaleźć

Najpierw miałam te jasne premium care chyba z 3 miesiące a potem przeszłam na zielone active baby bo u mnie akurat te nie uczulaly a np od dady był cały tyłek czerwony i jeszcze miałam pampers sleep and Play takie pomarańczowe ale przecuekaly
Bo na właśnie myślę nad tymi jasnymi bo jak tak czytałam opinie to mają bardzo dobre , a myślisz że mogłabym kupić odrazu parę paczek czy lepiej jedna ? Bo nie mam żadnego doświadczenia w pieluszkacb[emoji2]

@kinga30 @Agatka29 którejś serii konkretnie? Najchętniej to ja bym kupila jakąś paczke w której jest np po 3 sztuki dady, babydream, pampers itp zebym mogła zobaczyc które najbardziej by Staszkowi odpowiadały, ale w internecie nie mogłam niczego takiego znaleźć
A do Kacpra to na początek to mialam kupione jakies ekologiczne nazwy nie pamiętam były strasznie drogie i mało ale faktycznie jakość pierwsza klasa tylko na dluzsza metę to by się zbankrutowało. Dokladnie każdy musi sobie dopasować bo też słyszałam, że niektórych pampersy uczulają a dada super się sprawdziła. Nie wiem czy w jakimś sklepie dziecięcym by nie szło kupić na sztuki

Bo na właśnie myślę nad tymi jasnymi bo jak tak czytałam opinie to mają bardzo dobre , a myślisz że mogłabym kupić odrazu parę paczek czy lepiej jedna ? Bo nie mam żadnego doświadczenia w pieluszkacb[emoji2]

Ja kupowałam zawsze jedna na początek jak było ok to dopiero więcej ☺️

Jola wydaje mi sie że na Rossmann savrakue małe paczki pakowane po 20 sztuka papers premium care

Haha biedny w noworodka chciałaś go przerobić?[emoji23] jeszcze te 3 m-ce się wstrzymaj

Jeszcze 2mc i moga mnie kroic a tak na serio 2 i pol mc. Ogolnie Odi bedzie musial jakos to przezyc ....wozka sie boi a jak bedzie maluch to juz wgl oszaleje.

A dziekuje samopoczucie ok. Glowa boli i rano wstalam napuchnieta jak nie cholera. Oczy rece ogolnie twarz. Nie wiem czy to przez ten cukier. Wczoraj zjadlam po poludniu dwa ziemniaki z grilla . cholera chce juz 20. Bede wiedziala na czym stoje.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry