reklama
kinga30
Fanka BB :)
Najpierw miałam te jasne premium care chyba z 3 miesiące a potem przeszłam na zielone active baby bo u mnie akurat te nie uczulaly a np od dady był cały tyłek czerwony i jeszcze miałam pampers sleep and Play takie pomarańczowe ale przecuekalyKinia a pampers ten w jasnym opakowaniu czy jakiś konkretny?[emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jola92
Onaszczesliwa2018
Bo na właśnie myślę nad tymi jasnymi bo jak tak czytałam opinie to mają bardzo dobre , a myślisz że mogłabym kupić odrazu parę paczek czy lepiej jedna ? Bo nie mam żadnego doświadczenia w pieluszkacb[emoji2]Najpierw miałam te jasne premium care chyba z 3 miesiące a potem przeszłam na zielone active baby bo u mnie akurat te nie uczulaly a np od dady był cały tyłek czerwony i jeszcze miałam pampers sleep and Play takie pomarańczowe ale przecuekaly
kinga30
A do Kacpra to na początek to mialam kupione jakies ekologiczne nazwy nie pamiętam były strasznie drogie i mało ale faktycznie jakość pierwsza klasa tylko na dluzsza metę to by się zbankrutowało. Dokladnie każdy musi sobie dopasować bo też słyszałam, że niektórych pampersy uczulają a dada super się sprawdziła. Nie wiem czy w jakimś sklepie dziecięcym by nie szło kupić na sztuki
kinga30
Ja kupowałam zawsze jedna na początek jak było ok to dopiero więcejBo na właśnie myślę nad tymi jasnymi bo jak tak czytałam opinie to mają bardzo dobre , a myślisz że mogłabym kupić odrazu parę paczek czy lepiej jedna ? Bo nie mam żadnego doświadczenia w pieluszkacb[emoji2]

Onaszczesliwa2018
Oki[emoji2]Ja kupowałam zawsze jedna na początek jak było ok to dopiero więcej [emoji5]
Agatka29
Jola wydaje mi sie że na Rossmann savrakue małe paczki pakowane po 20 sztuka papers premium care
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Jeszcze 2mc i moga mnie kroic a tak na serio 2 i pol mc. Ogolnie Odi bedzie musial jakos to przezyc ....wozka sie boi a jak bedzie maluch to juz wgl oszaleje.Haha biedny w noworodka chciałaś go przerobić?[emoji23] jeszcze te 3 m-ce się wstrzymaj
A dziekuje samopoczucie ok. Glowa boli i rano wstalam napuchnieta jak nie cholera. Oczy rece ogolnie twarz. Nie wiem czy to przez ten cukier. Wczoraj zjadlam po poludniu dwa ziemniaki z grilla . cholera chce juz 20. Bede wiedziala na czym stoje.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: